Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utmärkt”

Restaurant Pizzeria Montmartre
Rankad som nr 2 av 94 Restauranger i Karlskrona
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 28 juli 2020

Super trevligt och mysigt ställe, med trevlig personal. Alla i sällskapet var nöjda med både mat och dryck. Kan rekommendera stället strakt!

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack saaraakarlsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (303)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1418 av 303 omdömen

Omdömet skrevs 26 juli 2020 från mobil enhet

Stort utbud med bra mat. Vi åt som familj deras fläskfilé, pepparstek oxfilé och lamm. Ok service. Servitören var lite stressad, vårt sällskap var på 8 personer,han glömde servera vårt vin till 3 av oss, så vi servera oss själva.
Äldre restaurang i mörk men mysig miljö.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Nien73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juli 2020 från mobil enhet

Ok mat, men inget extra. Bra service och ganska mysigt ställe, men det finns bättre alternativ i staden. Uteservering finns.

Datum för besöket: juli 2020
Tack 356mariaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juni 2020 från mobil enhet

Vilken mat!!!! Helt enastående vällagat och smakrikt. Trevlig miljö och mycket engagerad och trevlig personal. Ett måste om man besöker Karlskrona.

Datum för besöket: maj 2020
1  Tack MikaelCH61
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 maj 2020 från mobil enhet

Var här på min födelsedag:) Snabb och trevlig service. Förrätt med musslor och lammentrecote till varmrätt. Lammet var utsökt!!! Vilka smaker! Service smaker och vackra rätter!! Tack snälla för en upplevelse

Datum för besöket: maj 2020
Tack pyttipannan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurant Pizzeria Montmartre tittade också på

Karlskrona, Blekinge län
Karlskrona, Blekinge län
 
Karlskrona, Blekinge län
Karlskrona, Blekinge län
 

Besökt Restaurant Pizzeria Montmartre? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt