Maten ok, men inte så mycket mer. Lite flottiga och peppriga pizzor. Pastan ok och rejäla portioner.
Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.
3–7 av 57 omdömen
Har ätit de godaste sprödast pizzorna här förut. Jag vet inte vad som hänt men pizzorna var geggiga, flottiga och smaklösa. Tre av fyra i vårt sällskap blev dåliga. Hit går vi aldrig igen!
Serveringspersonalen var trevlig. Uteplatsen låg bra och var mysig och man fick maten rätt fort. Pizzan var ok, men ryggbiffsplankan var under all kritik. Köttet smaka bränt stekbord och serverades med pulvermos. På bilden så har vi valt bort grönsaker.
Enkel och trevlig restaurang med bra utbud. Ligger trevligt med utsikt över Borgmästarfjärden när uteserveringen är igång.
Jag och familjen var här ikväll och var supernöjda med allt. Är vegan och åt en fantastisk planka jag hoppas kan finnas på menyn framöver :) fantastisk stämning och service. Favoritställe helt klart för familjen