Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Scandic Karlskrona(Karlskrona)
212 US$
174 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotell Angöringen(Karlskrona)
98 US$
93 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
First Hotel JA(Karlskrona)
149 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Aston Hotel(Karlskrona)
131 US$
118 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotell Conrad(Karlskrona)
153 US$
124 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Arkipelag Hotel(Karlskrona)
104 US$
94 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Gullberna Park Konferens & Logi(Karlskrona)(Mycket prisvärt!)
60 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotell Siesta(Karlskrona)
116 US$
Travelocity
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
100 US$
Booking.com
Se erbjudande
Omdömen (802)
Filtrera omdömen
802 resultat
Medlemsbetyg
508
216
55
16
7
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
508
216
55
16
7
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
3843 av 802 omdömen
Omdömet skrevs 31 mars 2018

Ett jättehärligt hotell. Frukost o kvällsmåltiden bästa någonsin.
Sängarna jättesköna. Väldigt trevlig personal.
Mitt val var med balkong men vädret var ju inget vidare så vi fick byta.
☆☆☆☆☆ från mig o min man. Kommer tillbaka.

Tips för att välja rum: Nära till centrum.
  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack freddiemonica
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelCarlscrona, Chef på Clarion Collection Hotel Carlscrona, svarade på det här omdömetSvarade 11 juni 2018

Hej,
Vilket betyg, att ni kommer tillbaka är bästa betyget !
Stort tack för att ni delar med er till andra resenärer här på Tripadvisor.
Varmt välkommen tillbaka till oss i Karlskrona.
Hälsningar Cornelia Fagberg, Operation Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2018

Fick bra hjälp ifrån hotellet när det gällde information om kvällsmat mm. Däremot så blev jag placerad i ett rum som vette mot vägen och tyvärr sov jag väldigt dåligt hela natten. Tung trafik till och från färjan gjorde att det brummade hela tiden. Hottade till slut en tilluftsventil som jag stängde och då blev det något bättre...
Sa till om glutenfritt på kvällen, men på morgonen var det inga glutenfria alternativ framme.

  • Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Lady0052
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelCarlscrona, Chef på Clarion Collection Hotel Carlscrona, svarade på det här omdömetSvarade 11 juni 2018

Hej,
Stort tack för att du tog dig tiden att dela med dig till andra rrresenärer här på Tripadvisor!
Ledsen att trafiken var störande, går jättebra att ringa eller mejla hotellet innan ankomst eller vid bokningstillfället så försker vi ordna rum mot gården. Ber om ursäkt för att inte information gällande glutenfritt gått fram.
Varmt välkommen tillbaka till oss nästa gång du besöker Karlskrona.
Hälsningar Cornelia Fagberg,Operation Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018

Fantastiskt att få kvällsmat. Synd att sängen var hård och att jag fick rum mot gatan. Hade hoppats på ett tystare rum. Söt katt som hotellet matade höll sig utanför matsalen. Fräscht hotell och väldigt snygg matsal.

  • Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack diddicarlson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2018

Ett hotell med mysig och familjär atmosfär, jättetrevlig personal och god mat. Läget ger en perfekt bas för allt från promenader i stan eller vid havet, shopping eller besök på Marinmuseum till längre utflykter i Blekinge.

  • Bodde här: februari 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack birtheborgstrom
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 mars 2018

Allt mycket bra personalen, rent o snyggt på rummet och i hela hotellet. God frukost o mat. Alla är hjälpsamma på hotellet. Hit kommer jag gärna åter, kommer att rekommendera detta till vänner och bekanta

  • Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack kaijala65
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen