a-wayandgone
Göteborg, Sverige

Kanonhotell

Omdöme om JA Hotel
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 1 sep. 2023från mobil enhet
Ett helt suveränt hotell, med personal som är mycket trevliga och med ditt positiva sätt ger en energi.
Bra och rena rum. Perfekt läge med anslutning till garage.
Bra frukost och nu har man också börjat med lunch och på kvällen a’la carte.
Rekommenderas varmt !!
Frukost ingår
Ingen förskottsbetalning krävs
0.6 km från JA Hotel
0.3 km från JA Hotel
I recommended this nice apartment for everyone, it's nice, big and clean
  • eDreams
0.4 km från JA Hotel
Djur tillåtna
  • eDreams
0.9 km från JA Hotel
6.3 km från JA Hotel
Visa fler hotell i Karlskrona
Omdömet skrevs 29 augusti 2023

Fin standard och trevlig personal.
Lugn o ro på hotellet. Fast det ligger mitt inne i stan.
Frukosten var helt okej, mycket att välja på men den varma delen av frukosten var sådär. Inte mycket till smakupplevelse.

Datum för vistelsen: augusti 2023
Tack Martina L
Omdömet skrevs 27 juli 2023

Receptionen skulle ta hand om besökare, svara i telefon, laga och servera mat samt stå i baren. Detta innebar att inget fungerade optimalt trots att de gjorde sitt bästa. Städningen var inte tip top och rumsfönstret gick inte att stänga vilket innebar kalla nätter och hög ljudnivå från gatan nedanför.

Rumstips: Vänta er ingen större frukostupplevelse - särskilt inte om n8 är glutenintolerant.
Datum för vistelsen: juli 2023
Tack HeleneLindh
Omdömet skrevs 17 juli 2023

Bästa servicen nånsin!
Personalen löste mitt misstag med felbokningen fast det inte fanns ett hotellrum att uppbringa i hela Karlskrona genom telefonsamtal och kontakter, medan vi fick kaffe och juice. Jag är så oerhört tacksam.

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack Henrik W
Omdömet skrevs 19 juni 2023

Sliten och tråkigt hotel. Maten är långt ifrån något man skulle förvänta sig från ett 4 stjärniga hotel. Dessutom tog det 1,5 timma att få maten och här pratar vi två burgare och en sallat och när vi kom var där två andra som hade fått sin mat så det var inte för att de hade mycket att göra. Och så kom maten på olika tidpunkter så på sallaten skulle vi vänta en extra halv timme. Sista gången på detta hotel! Tråkigt för det lägger centralt Och parkeringen går att lösa men hotellet skulle ha 250 kr. Och i stan skal de 35 kr. För hela dagen.

Rumstips: Hitta ett annat ställe!
Datum för vistelsen: juni 2023
  • Restyp: Reste med familjen
Tack bodker
Moa Jansson, Gästservice/reception på JA Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 21 juni 2023

Hej!
Tack för din recension och ärligthet, trotts att det inte är roligt att höra.
Du får väldigt gärna mejla mig med lite mer info om tider när ni var och besäkte oss, så kan vi se närmare på detta och eventuell kompensation. Du någor mig på; moa@jahotel.se Hoppas att jag får höra från dig inom snart!

Omdömet skrevs 11 september 2022 från mobil enhet

Över lag var det en bra vistelse men vissa minus. Damm på rumsgolvet uppskattades inte. Tvålen i duschen slut när vi anlände. Åt mat i hotellets "bistro" första kvällen och maten rekommenderar vi inte att äta där. Vi beställde en bugare och fisk n chips. Det var en burgare för 165 kr som inte alls levde upp till priset då smaken va så där o inget i burgaren. Fisk n chips var nog förfritterad som värmde vid serveringen. Soggiga pommes. Det är recpetionspersonalen som gör maten på kvällen. Det gör vi inte om. Vi hade rum ut mot en bakgård och sista natten var där ungdomar som knackade på fönstren. Vi tog kontakt med receptionen som skulle undersöka saken. Vi fick reda på att detta hänt tidigare då de tar sig in via gallerian. De försvann därifrån men senare på tidiga morgonen stod ett gäng killar och pratade i flera timmar så någon sömn blev det inte den natten. Frukosten var bra och nya entrén är fin och mysig att sitta i vid frukosten samt för en öl på kvällen.

Rumstips: Undvik maten i "bistron". Dyrt och uppvärmd mat. Vi vill inte fler gånger ha rum på våning 2 då ungdomar knackade fönster på bakgården sista natten.
Datum för vistelsen: september 2022
Tack Emma A
Moa Jansson, Gästservice/reception på JA Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 20 september 2022

Hej Emma.
Jag vill verkligen be om ursäkt att er vistelse inte blev som ni tänkt er, och även det som hände er på natten.
Vår tillagning av maten som vi serverar är rutiner som vi behöver se över, vilket vi kommer göra.

Hoppas att vi får välkomna er tillbaka till oss vid annat tillfälle!
Önskar dig en fin dag.

Med vänlig hälsning