Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kvällsmiddag för två”

Restaurang Michelangelo
Rankad som nr 6 av 97 Restauranger i Karlskrona
Prisklass: 116 US$ - 349 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Vi valde ett färdigt 3-rätterspaket. Jättegott! Och rejäla portioner. Vi blev mätta och nöjda. Mysig restaurang och jättetrevlig personal.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack I5037PCannej
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (240)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 240 omdömen

Omdömet skrevs 29 juli 2021 från mobil enhet

Hade ej bokat bord men väntade tills ett på uteserveringen blev ledigt. Två åt pizza och var båda nöjda och en åt pasta som också var supergod. Rent och fräscht och trevlig och hjälpsam personal

Datum för besöket: juni 2021
Tack tsivkdnus
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2021 från mobil enhet

Besökte denna restaurang efter omdöme här på Tripadvisor.
Hade bokat bord och hamnade ändå längst in och det var jättevarmt.
Den som tog beställning var inte kunnig inom vin och visste inte ens vilket som var månadens vin.
En annan servitör hade inte ens tid att hälla upp vårt vin pga av folk som kom vid ingången och som han tydligen tyckte var viktigare .
Maten saknade kryddor, så tyvärr detta var ingen större sensation.

Datum för besöket: juni 2021
Tack Finanina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2021 från mobil enhet

Otrevligt bemötande.
Frågade om det fanns bord, fick knappt svar. Ville inte ha fler gäster…
Ett vänligt nej, jag är ledsen men det är fullt hade räckt

Datum för besöket: juni 2021
2  Tack Lars B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2021 från mobil enhet

Gick in och satte oss på chans, blev riktigt positivt överraskade, trevlig atmosfär och riktigt god mat. Prova kyclingplankan..

Datum för besöket: juni 2021
Tack jockesoft
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Michelangelo tittade också på

Karlskrona, Blekinge län
 
Karlskrona, Blekinge län
Karlskrona, Blekinge län
 

Besökt Restaurang Michelangelo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt