Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Miss”

Restaurang Michelangelo
Rankad som nr 6 av 97 Restauranger i Karlskrona
Prisklass: 116 US$ - 348 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 26 juli 2021 från mobil enhet

Besökte denna restaurang efter omdöme här på Tripadvisor.
Hade bokat bord och hamnade ändå längst in och det var jättevarmt.
Den som tog beställning var inte kunnig inom vin och visste inte ens vilket som var månadens vin.
En annan servitör hade inte ens tid att hälla upp vårt vin pga av folk som kom vid ingången och som han tydligen tyckte var viktigare .
Maten saknade kryddor, så tyvärr detta var ingen större sensation.

Datum för besöket: juni 2021
Tack Finanina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (240)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 240 omdömen

Omdömet skrevs 26 juli 2021 från mobil enhet

Otrevligt bemötande.
Frågade om det fanns bord, fick knappt svar. Ville inte ha fler gäster…
Ett vänligt nej, jag är ledsen men det är fullt hade räckt

Datum för besöket: juni 2021
2  Tack Lars B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2021 från mobil enhet

Gick in och satte oss på chans, blev riktigt positivt överraskade, trevlig atmosfär och riktigt god mat. Prova kyclingplankan..

Datum för besöket: juni 2021
Tack jockesoft
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2021 från mobil enhet

Trevlig restaurang med mycket god mat!
Testade två pastor och en plankstek med kyckling och vi alla var jättenöjda med maten.

Datum för besöket: maj 2021
2  Tack P-Freddy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2021 från mobil enhet

Trevligt med restaurang som har öppnat midsommarafton, vi åt plankstek med oxfilé både jag och mannen nöjda med steknivån på köttet. Trevligt bemötande av personalen.

Datum för besöket: juni 2021
Tack Dreamer09511186927
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Michelangelo tittade också på

Karlskrona, Blekinge län
 
Karlskrona, Blekinge län
Karlskrona, Blekinge län
 

Besökt Restaurang Michelangelo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt