Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bra”

Restaurang Michelangelo
Rankad som nr 5 av 97 Restauranger i Karlskrona
Prisklass: 113 US$ - 340 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Bokningar
Omdömet skrevs 17 juni 2020 från mobil enhet

Min man och jag var ute och åt på kvällen och hamnade här. Väldigt trevlig restaurang. Full koll på att hålla avstånd pga corona och fantastisk ägare och personal. Går att sitta både ute och inne. Fint och fräscht i hela lokalen. God mat. Rekommenderas

Datum för besöket: juni 2020
1  Tack annelieh_12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (240)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

3135 av 240 omdömen

Omdömet skrevs 5 februari 2020 från mobil enhet

Ok för en middag
En trevlig restaurangen för en middag som ligger nära Stadshotellet. Bra tips för deras boenden. Helt ok mat för den som bara vill ha en middag.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Backis63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 november 2019 från mobil enhet

Jag besökte Restaurang Michelangelo med en större grupp arbetskollegor. De flesta beställde helt olika rätter och vi blev alla imponerade över kvaliteten på maten! Extremt gott och vällagat! Utöver detta var lokalen mysig och tjejen som serverade oss var mycket trevlig! Den här restaurangen rekommenderar jag starkt!

Datum för besöket: november 2019
3  Tack Sockerskalle
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 november 2019 från mobil enhet

Vi serverades mycket goda både varmrätter och desserter. Servicen var perfekt snabb, uppmärksam samt med glädje och humor.
Blev en härlig kväll.
Väl värt ett besök.

Datum för besöket: november 2019
Tack Cbry47
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 november 2019 från mobil enhet

Väldigt mysig restaurang med trevlig personal. Beställde filet mignon och månadens röda vin till det. Mycket gott.

Datum för besöket: november 2019
Tack lindaeT2350AZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Michelangelo tittade också på

Karlskrona, Blekinge län
 
Karlskrona, Blekinge län
Karlskrona, Blekinge län
 

Besökt Restaurang Michelangelo? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt