Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com127 US$
Hotels.com127 US$
Agoda.com127 US$
Priceline127 US$
eDreams127 US$
CheapTickets127 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (987)
Filtrera omdömen
987 resultat
Medlemsbetyg
312
411
170
64
30
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
312
411
170
64
30
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1924 av 987 omdömen
Omdömet skrevs 25 juli 2021

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Paulina Carlsson, General Manager på Scandic Karlskrona, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 23 juli 2021

Mycket trevligt hotell. Läget var bra, nära till allt. Trevlig personal. Rummen var bra och gymmet likaså. Frukosten saknade ingenting. Vi saknade ingenting under vår vistelse. Kommer snart åka tillbaka!

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack perkonatali
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paulina Carlsson, General Manager på Scandic Karlskrona, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2021

Hej,

Tack för din underbara feedback!
Så härligt att höra att du hade fina dagar här hos oss!

Jag hoppas att vi snart får nöjet att välkomna dig tillbaka!

Paulina
Hotellchef Scandic Karlskrona

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2021 från mobil enhet

Det bästa är transparent och havsutsikt.
Frukosten håller också bra klass.
Servicen vid incheckning och utcheckning kan förbättras.Vi fick också byta rum pga brister där vi först inte fick det rum vi bokat.Det var också knepigt att få kontakt med receptionen via telefon.

Rumstips: Välj premium wiew rum på 3e våningen för fin utsikt.Ät frukost före 08:30 för att slippa köer.
Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Lars N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paulina Carlsson, General Manager på Scandic Karlskrona, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2021

Hej Lars,

Tack för din feedback!
Härligt att höra att du uppskattade vårt fantastiska läge och att frukosten var till belåtenhet. Tråkigt att ni inte fick den service ni förtjänar från receptionen och att det var något ni saknade i rummet.

Välkommen tillbaka!

Paulina
Hotellchef Scandic Karlskrona

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2021

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Paulina Carlsson, General Manager på Scandic Karlskrona, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2021

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 20 juli 2021

Mycket nöjda: bra läge i stan med bra utsikt och bra tillgång till shopping. Rummet var rymligt, fräscht och med bekväma sängar. Dessutom välisolerat. Frukosten varierad och god, och med tillgång till skön utomhusterrass.

Datum för vistelsen: juli 2021
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack lindgren2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Paulina Carlsson, General Manager på Scandic Karlskrona, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2021

Hej,

Tack för din fantastiska feedback!
Härligt att ni gillade våra rum, att frukosten smakade bra och att ni gillade vårt fina läge direkt vid havet men ändå mitt i centrum.

Välkomna tillbaka!

Paulina
Hotellchef, Scandic Karlskrona

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen