Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Överskattat”
Omdöme om Gourmet Grön

Gourmet Grön
Rankad som nr 4 av 33 Restauranger i Karlshamn
Certificate of Excellence
Prisklass: 9 US$ - 18 US$
Middagsalternativ: Frukost, Buffé, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Buffé, Bokningar
Jönköpings län, Sverige
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
3 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
“Överskattat”
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Har besökt denna restaurang vid ett flertal tillfällen. Maten är fortfarande bra, men miljön känns trist med billiga stolar där benen svajar och smutsiga bord.

  • Var där i Juli 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Till hjälp?
Tack Myndigheten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme

76 omdömen från resenärer

Betyg från besökare
    46
    21
    7
    2
    0
Betygsöversikt
    Mat
    Service
    Standard
    Atmosfär
Datum | Betyg
  • Danska först
  • Engelska först
  • Norska först
  • Svenska först
  • Tyska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Nivå 6 Skribent
89 omdömen
46 omdömen om restauranger
common_n_restaurant_reviews_1bd8 11 hjälpsamhetsröster
“Bra lunch - mycket att välja bland”
Omdömet skrevs april 12 2017

Bra lunch meny med bra urval. Prövade att grilla tillsammans med en riklig sallad. Gott och fräscht. Här kan man få lättöl till maten, inte så vanligt nu för tiden.

  • Var där i Augusti 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Till hjälp?
Tack Mikael K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Karlshamn, Sverige
Nivå 3 Skribent
18 omdömen
10 omdömen om restauranger
“God mat och mycket att välja på.”
Omdömet skrevs april 11 2017

Lunchbuffén är riklig och man har svårt att välja. Passar alla kategorier både de som äter kött och de som inte äter kött. Fast vid lunchtider kan det vara lite högljutt och svårt att få sittplatser, samt köer. Men fin miljö och havsutsikt även om det ligger "mitt emot" oljehamnen som kanske inte är så idyllisk att skåda, så det gäller att titta åt rätt håll. Personalen alltid vänliga.

  • Var där i April 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Till hjälp?
Tack Xnon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Malmö, Sverige
Nivå 3 Skribent
9 omdömen
6 omdömen om restauranger
“Grönsaker:)”
Omdömet skrevs april 11 2017

Vackert beläget, underbart buffé med härligt många grönsaker och spännande goda rätter. Prisvärt. Bra service och gott, ett ställe att ständigt återkomma till

Var där i Augusti 2016
Till hjälp?
Tack Marie H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Nivå 2 Skribent
9 omdömen
9 omdömen om restauranger
“En dröm för vegetarianer ”
Omdömet skrevs december 22 2016 från mobil enhet

Här kan man som vegetarian äta nästan allt på buffén! Maten är god och smakrik för ett mycket bra pris. Önskemål är ju såklart mer veganskt

Var där i Oktober 2016
Till hjälp?
Tack Emma P
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gourmet Grön tittade också på

Karlshamn, Blekinge län
 
Karlshamn, Blekinge län
Karlshamn, Blekinge län
 
Karlshamn, Blekinge län
 

Besökt Gourmet Grön? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt