Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat men trångt”
Omdöme om Spot

Spot
Rankad som nr 27 av 967 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Ett litet mysigt ställe i centrala Malmö. Väldigt god mat men tyvärr otroligt trångt inne på restaurangen. Hög ljudnivå och det gick knappt att höra personen på andra sidan bordet.

Personalen var också något stressade, vårt bord hade 3 olika servitriser och vår beställning togs flera gånger av servitriserna.

Maten var mycket god, lagom portion och väldigt bra pris.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Pioneer03538924401
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (524)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 524 omdömen

Omdömet skrevs 6 augusti 2021 från mobil enhet

Kom dit med familjen utan ha bokat bord. Fullt med gäster på restaurangen. Personalen fixade snabbt fram ett bord till oss 5.

Vi käkade en blandning av olika pizzor och risotto. Riktigt bra smak på det vi åt.
Överkomliga priser.

Kan verkligen rekommendera detta ställe.

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Rickard1983
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2021

Bra pizzor. Riktigt god italiensk öl också. Rekommenderar särskilt Peroni 66 cl. Mycket folk och god stämning. Märkligt strul med betalningen för samtliga gäster- var tvungen att hämta ut pengar och betala kontant.

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack mandelmazza
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 juli 2021 från mobil enhet

Fullsatt restaurang men ändå snabb och mycket bra service. Maten smakade bra och på menyn fanns det något som passade oss alla. Vi var ett sällskap på 9 och alla var mycket nöjda.

Datum för besöket: juli 2021
Tack Voyager23458309695
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Alldagligt. Inget som sticker ut. Pizzan, capriciosa smakade mest salt.

Servicen var bra och snabb.

Inget jag rekommenderar om du vill ha god italiensk mat. Måste finnas godare mat i Malmö.

Datum för besöket: juli 2021
Tack Tony B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Spot tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Spot? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt