Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra restaurang ”
Omdöme om Spot

Spot
Rankad som nr 27 av 962 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan från mobil enhet

Fantastiskt service med mycket god mat, smaka risotto frutti di mar eller pizza quattra fromaggi så blir ni inte besvikna, testa även pasta frutti di mare, precis lika god

Datum för besöket: juli 2021
Tack MATS H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (512)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 512 omdömen

Omdömet skrevs 16 juni 2021 från mobil enhet

Tyvärr obehaglig matupplevelse. Åt lunch - lasagne. Klumpar av vad som verkar vara paraffin från ost i maten. Oätligt. Går inte dit igen.

Datum för besöket: maj 2021
Tack Thomas H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 december 2020

Väldig trevlig restaurang!
Denna restaurang är anpassad till pandemin vi har idag, vilket är super trevligt. Detta ser man inte i andra restauranger.
Maten var jätte god och servicen var super.
Rekommenderar detta till alla!

Datum för besöket: december 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Frida2999999
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2020

Jag äter ofta luncha på spot alltid lika bra och trevlig persona.väldig bra och goda vedungbaka pizzor.

Datum för besöket: november 2020
2  Tack 567mirsads
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2020

Jättetrevlig service, grym mat och en mysig atmosfär beskriver restaurangen bäst! Skulle rekommenderas till de som söker italiensk mat i stadskärnan

Datum för besöket: november 2020
1  Tack H2473CNalexg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Spot tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Spot? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt