Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Coronaanpassad restaurang”
Omdöme om Spot

Spot
Rankad som nr 27 av 967 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 2 december 2020

Väldig trevlig restaurang!
Denna restaurang är anpassad till pandemin vi har idag, vilket är super trevligt. Detta ser man inte i andra restauranger.
Maten var jätte god och servicen var super.
Rekommenderar detta till alla!

Datum för besöket: december 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Frida2999999
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (524)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1519 av 524 omdömen

Omdömet skrevs 26 november 2020

Jag äter ofta luncha på spot alltid lika bra och trevlig persona.väldig bra och goda vedungbaka pizzor.

Datum för besöket: november 2020
2  Tack 567mirsads
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2020

Jättetrevlig service, grym mat och en mysig atmosfär beskriver restaurangen bäst! Skulle rekommenderas till de som söker italiensk mat i stadskärnan

Datum för besöket: november 2020
1  Tack H2473CNalexg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2020

Jättegod mat, har ätit här några gånger. Rekommenderar starkt! Har provat både deras pizza och pasta, bra urval av olika rätter.

Datum för besöket: november 2020
Tack 572rebeckal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 november 2020

Trevlig central restaurang i Malmö. God mat och trevlig personal. Ett ända besvär är att det finns för mycket goda rätter att välja mellan.

Datum för besöket: november 2020
Tack Lovisabergstromm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Spot tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Spot? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt