Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“En mycket trevlig restaurang”
Omdöme om Spot

Spot
Rankad som nr 34 av 945 Restauranger i Malmö
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 24 maj 2020 från mobil enhet

Här känner man sig riktigt välkommen, bra meny och riktigt bra priser. Vill gärna komma dit snart igen. Åk dit, ni blir inte besvikna

Datum för besöket: maj 2020
Tack 291andersj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (467)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2832 av 467 omdömen

Omdömet skrevs 28 mars 2020 från mobil enhet

Efter en trevlig utställning i Malmö så hamnade vi på Restaurang Spot urhungriga!
Beställde härligt tunna , underbara vedugnspizzor
Trevlig personal, levande ljus mm
Spot ligger i centrum, nära gågatan och Hansacompaniet.
Handikappsvänlig

Datum för besöket: mars 2020
Tack 05708GMmonical
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2020

En trevlig atmosfär & personal. Bjudna på en jättegod kaffe o tiramisu som rekommenderas. Arrivederci

Datum för besöket: januari 2020
Tack Juliaubillafalzon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2020

Jättetrevlig personal, god pasta, mysig atmosfär, bra lunchpriser. Bjöds till och med på kaffe och tiramisu av personalen efter lunchen. 10/10

Datum för besöket: januari 2020
1  Tack Charleneeriksson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2020 från mobil enhet

Åt förrätt och underbart god pizza med min väninna. Råkade välta ut mitt glas vin. Personalen var där direkt och torka upp och gav mig ett nytt glas vin. Mycket god mat och mycket trevligt bemötande!

Datum för besöket: januari 2020
Tack Annette A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Spot tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Spot? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt