Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bästa thaimaten jag ätit i Sverige!”

Green Mango Thai Restaurang
Rankad som nr 174 av 956 Restauranger i Malmö
Prisklass: 15 US$ - 22 US$
Kök: Thailändskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Område: Möllevången
Beskrivning: På Möllevångens bakgator hittar ni denna thailändska kvarterskrog med ett aktivt miljöansvar. Vi serverar vällagad och fräsch mat med genuina smaker. Det bästa från det klassiska thailändska köket, i en enkel och trivsam miljö. Välkommen!
Omdömet skrevs 22 februari 2020

Vi hämtade hem mat från Green Mango igår, och det var helt klart den bästa thaimaten jag har ätit i Sverige! Det var dessutom riktigt starkt, det stod "hot" och det var det! Green Mango kommer vara vårt favoritställe ett bra tag framöver!

Datum för besöket: februari 2020
    • Mat
Tack ConnyO1968
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (140)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 140 omdömen

Omdömet skrevs 29 oktober 2019

Äter nog här 30-40 ggr om året. Det är alltid lika gott och prisvärt och det är inte många restauranger som slår Green Mango. Är du ute efter smak så är Green Mango ett måste.

Datum för besöket: oktober 2019
1  Tack 154es
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 oktober 2019 från mobil enhet

Malmös bästa thaiställe! Fräscht och gott. Trevlig lokal och bra personal. Rätt mycket folk, så om man vill äta här på kvällarna kan det vara en bra idé att boka bord i förväg.

Datum för besöket: oktober 2019
1  Tack Sockerskalle
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2019 från mobil enhet

Vi var 6 personer och när vi kom var jätte mycket folk men vi fick sitt inne istället ute. Det tog ganska länge innan servitören kom. Sedan vi beställde mat. Maten var ganska gott men nackdelen bara att det tog evighet att beställa annars det okej. Och priserna är lagom.

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack michan07
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2019 från mobil enhet

Alltid lika god och fräsch mat.
Bra personal och mysig uteservering.
God öl och bra priser.
Hundar välkomna på uteservering.

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack johannak292
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Green Mango Thai Restaurang tittade också på

Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Green Mango Thai Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt