“40 års kalas”

Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 7 februari 2023 från mobil enhet

Mycket god mat och väldigt speciell. Inte bland det vanliga. Vi var supernöjda. Plus att det var trevlig personal också.

Datum för besöket: januari 2023
Tack Karin F
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 6 februari 2023 från mobil enhet

God mat! Bra med en enda meny och utmärkt att det gick att utesluta hasselnötterna utan några problem. Blomkålen var god och fisken var ljuvlig! Den för mig annorlunda desserten var utsökt!
Kunnig och trevlig servitris!

Märklig känsla dock att vi redan efter 1 timma och 50 minuter fick påpekande om att betala och kände oss tvungna att göra det direkt och därefter lämna bordet, trots att bokningen varade 2,5 timma. Märkligt sedan att ingen ny gäst kom så länge vi var kvar.
Därför betyget 4

Datum för besöket: januari 2023
Tack nasim52
Omdömet skrevs 14 september 2022

Vi var mycket nöjda även denna gång. Allt var både gott och aptitligt presenterat. Även om vi tyckte att bröd med smör var konstigt som en del av menyn, och inte ett tillbehör.
Servisen var även mycket bra. Det borde dock även finnas viner till moderatare priser.
Vi kommer igen!

Datum för besöket: juni 2022
1  Tack AnnetteA461
Omdömet skrevs 6 juli 2022 från mobil enhet

Litet o mysigt ställe med mycket god mat. Rätterna var väldigt goda, fräscha o utan tusen konstiga saker. Torsken i kycklingfond var helt underbar. God service. Vi kommer garanterat tillbaka.

Datum för besöket: juli 2022
1  Tack W7648KYthomase
Omdömet skrevs 1 juni 2022

Vi var 6 personer som åt 5-rätters middag. God mat och upplevelse. Trevlig personal. Litet ställe med härlig känsla.

Datum för besöket: mars 2022
    • Mat
1  Tack jakenac

Resenärer som tittade på Västergatan tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län

Besökt Västergatan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt