Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig återseende”
Omdöme om Västergatan

Västergatan
Rankad som nr 6 av 934 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 14 US$ - 60 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 8 februari 2020

Som alltid en väldigt trevlig upplevelse på Västergatan. Litet och gemytligt, med trevlig och kunnig personal. Vi åt 5-rätters menyn som håller mycket hög klass till ett rimligt pris. Samtliga var belåtna med dryckerna, både med vinmenyn och det intressanta ölutbudet.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 349andersd
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (324)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 324 omdömen

Omdömet skrevs 7 februari 2020

Bra och intressant menu med fina viner. Utmärkt och engagerad servering... men ljudnivån på musik för hög som gjorde samtal svårt. Jämfört med krogar som sätter maten främst i t ex Frankrike och Italien är detta oacceptabelt. Musik ska inte störa matupplevelsen.

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack T9421QAperl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2020 från mobil enhet

Ännu en kväll på en av våra absolut bästa restauranger.
Kvällsmeny med otroligt goda rätter som ger full njutning.
Stort urval av utsökta Champagner till mycket bra priser.
Servicen helt perfekt.
Västergatan är en verklig pärla!

Datum för besöket: februari 2020
Tack 704hansg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 januari 2020

Hur beskriver man något som det är svårt att sätta ord till. Här är ett försök. Det finns en färdig kvällsmeny som man kan ta hela eller delar av. Vi åt hela. Aptitretare i form av kålsoppa med ingefära och morot med rökt ägg låter kanske inte så upphetsande men det var en trevlig start. Detta följdes av sej och rotselleri som kanske inte heller skulle få en att jubla men skenet bedrar. Fantastiska smaker som dessutom förändrades medan man åt. Till detta drack vi ett tyskt vin som gifte sig väl med rätten. Nästa rätt var torskrygg med vitvinssås, mussel- och kycklingbuljong och smaksatt med granskott. Ljuvliga smaker och vi åt mindre och mindre av fisken för att den skulle räcka längre. Även här ett klockrent vin (franskt) med ren smak. Sedan kom smakchocken; Högrev med chili och grönkål. Köttet hade dessutom en knaprighet som vi uppskattade. Till detta en Chianti Classico. som även den var helt rätt. Efterrätten var en glass på jordärtskocka och till den serverades en cider som fast den var gjord i Danmark av svenskar skulle ha kunnat vara fransk.
Servisen var trevlig och de visste vad de pratade om. Ibland är man lycklig som bor i Malmö med så många duktiga kockar. Strunta i att köpa prylar i present och gå på restaurang i stället. Det gjorde vi.

Datum för besöket: januari 2020
Tack Mats Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2020 från mobil enhet

Restaurangen har en ny meny som är utsökt. Favoriterna var den rimmade torsken, stekt högrev som var knaprig och mycket god. Jordärtskocksglassen till efterrätt var också en av höjdpunkterna. De flesta vinerna passade bra ihop med maten.

Datum för besöket: januari 2020
Tack zitha63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Västergatan tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Västergatan? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt