Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Proffsig service”
Omdöme om Restaurang Atmosfar

Restaurang Atmosfar
Rankad som nr 23 av 967 Restauranger i Malmö
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 29 juli 2021

Var här med vänner och vilken service, wow, såg oss hela tiden fast vi satt runt en vägg och så kunniga när det gällde mat och dricka. Jag är inte van vid sån bra service så det riktigt bra. Beställde två mellanrätter och rätten med aubergine var jättegod och rätten med räkor var också god, fast räkorna var lite sega och salta annars var det bra. Kommer gärna hit igen.

Datum för besöket: juli 2021
Tack Gittan66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (494)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 494 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Mycket god mat, lagom portioner för lunch. Kanske lite för små om vi hade varit där för middagsmat.
Vällagat och aptitligt upplagt. Rekommenderas

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack sannaengqvistschmitz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2021 från mobil enhet

Jäkligt bra ställe! Mysigt, gemytligt, Mycket god mat tog råbiffen, bra efterrätter. MYCKET trevlig samt serviceinriktad personal! Kommer tillbaka, rekommenderar atmosfär stark, Perfekt helhet

Datum för besöket: juli 2021
Tack ludwigm782
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021

Bra läge. Vi år hollies (smarrig med sting), tidxl (okej), blomkål (sönderkokt men med god tillbehör) och råbiff (okej, men inget som stack ut). Maten är inte värd pengarna enligt oss. Vänlig och hjälpsam personal.

Datum för besöket: juli 2021
Tack Cecilia W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2021

Var här över en lunch i juni! Servaren var superskicklig och trevlig och maten var otroligt god. Kan lätt tänka mig gå hit igen!

Datum för besöket: juni 2021
Tack Tilde B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Atmosfar tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Restaurang Atmosfar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt