Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God och vällagad mat ”
Omdöme om Restaurang Atmosfar

Restaurang Atmosfar
Rankad som nr 23 av 967 Restauranger i Malmö
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Mycket god mat, lagom portioner för lunch. Kanske lite för små om vi hade varit där för middagsmat.
Vällagat och aptitligt upplagt. Rekommenderas

Datum för besöket: juli 2021
1  Tack sannaengqvistschmitz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (494)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 494 omdömen

Omdömet skrevs 24 juli 2021 från mobil enhet

Jäkligt bra ställe! Mysigt, gemytligt, Mycket god mat tog råbiffen, bra efterrätter. MYCKET trevlig samt serviceinriktad personal! Kommer tillbaka, rekommenderar atmosfär stark, Perfekt helhet

Datum för besöket: juli 2021
Tack ludwigm782
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021

Bra läge. Vi år hollies (smarrig med sting), tidxl (okej), blomkål (sönderkokt men med god tillbehör) och råbiff (okej, men inget som stack ut). Maten är inte värd pengarna enligt oss. Vänlig och hjälpsam personal.

Datum för besöket: juli 2021
Tack Cecilia W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2021

Var här över en lunch i juni! Servaren var superskicklig och trevlig och maten var otroligt god. Kan lätt tänka mig gå hit igen!

Datum för besöket: juni 2021
Tack Tilde B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2021 från mobil enhet

Läser alltid recensioner innan jag besöker en restaurang.
Läste mycket gott om maten men många påpekade på deras service. Och det stämmer att den kan bli lite bättre.
Vi fick hjälp fort. Lite för fort då vi inte hunnit kolla menyn. Men det gjorde inget. Och servitrisen kom efter några minuter efter vi fått våran mat och frågade om det smakade bra. Och det är väldigt viktigt. Men efter det glömdes vi bort helt. Ingen fråga oss om vi ville ha mer att dricka. Och det var omöjligt att få ögonkontakt med personalen även när vi ville betala. Tog över 30 minuter tills jag fick ropa efter en servitris för att få betala. Kommer säkert komma tillbaka för maten var jättebra. Men de har en del att jobba på med servicen.

Datum för besöket: juni 2021
1  Tack chr1s040
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Atmosfar tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Restaurang Atmosfar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt