Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Trevligt med annat par”
Omdöme om Restaurang Atmosfar

Restaurang Atmosfar
Rankad som nr 21 av 934 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 27 februari 2020

Riktigt bra. Jag gillar när det inte är för skitnödigt. Det är det inte på Atmotsfär. Maten är bra och vinet är också. Finess på det hela. Gillar det när jag vill bara koppla av med vänner.

Datum för besöket: februari 2020
Tack MagnusH457
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (458)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 458 omdömen

Omdömet skrevs 24 februari 2020 från mobil enhet

Alla rätter var helt fantastiska. Klassiker som var kreativt utförda. Mycket prisvärt för nivån på maten!
Mycket bra lokal med bra akustik och trevlig personal trots helt fullsatt. Rekommenderas!

Datum för besöket: februari 2020
Tack edvardssoon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020 från mobil enhet

Trevlig atmosfär och god mat är en sammanfattning som täcker det mesta. Konceptet med ”mellanrätter” dvs portionsstorlekar som varken är förrätter eller huvudrätter är inget som passar mig personligen. Därav blir betyget ett snäpp ner för mig.

Datum för besöket: februari 2020
Tack savenc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2020

En klar favorit i Malmö och ett ställe man alltid kommer tillbaka till. Riktigt bra mat och service och bra vinlista. Maten är grymt prisvärd med tanke på kvalitén.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 916alfc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 januari 2020

Rolig meny - nytt och gammalt (den friterade camemberten) i lagom proportioner. Och väldigt trevlig service - vi är så nöjda!

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack ulla c
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurang Atmosfar tittade också på

 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Restaurang Atmosfar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt