Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vårt favorit ställe!”
Omdöme om Burritofriends

Burritofriends
Rankad som nr 10 av 975 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Restauranginformation
Omdömet skrevs 2 augusti 2020

Jätte gott och gott veganskt alternativ!!! Jag och min partner firar alltid när något roligt händer här

Datum för besöket: augusti 2020
Tack LeaE204
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (252)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 252 omdömen

Omdömet skrevs 1 augusti 2020 från mobil enhet

Blev intresserad av att de bla bakade eget bröd då jag läste om detta företag. Upplevelsen var dock inte så lik mina minnen från Mexico .
Väldigt mycket snabbmatskänsla ’à la subway och maten saknade nästan helt smak även om jag tog den ”starka” salsan osv. Kommer inte att gå hit igen. Lokalen kändes också lite sunkig med icke avtorkade bord mm. Jag antar + för billigt pris om du inte är så matintresserad? Skulle inte rekommendera att gå hit.

Datum för besöket: augusti 2020
Tack I7404NUjuliat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020

Finns eventuellt godare burritos. Men för priset helt klart värt! En meny med lemonad, kaffe Och glass samt burrito eller bowl för 98kr!

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack rebeccatM8796TH
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2020

Bästa burritos i Malmö. Goda ingredienser, färsk och smakligt. Vegan alternativ finns och är utmarkt.

Datum för besöket: juli 2020
Tack OnAir287390
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2020

Fantastisk god Burrito! Kan verkligen rekommendera andra att ta sig hit.
Har provat burritos runt i världen. Vem kunde tro att det fanns ett bra ställe i Malmö?

Vi åt en varsin Burrito med pulled pork.

//VB

Datum för besöket: juli 2020
Tack Vartanbedros
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Burritofriends tittade också på

 
 

Besökt Burritofriends? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt