Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Booking.com
219 US$
Se erbjudande
Expedia.com274 US$
Tripadvisor219 US$
eDreams
Hotels.com274 US$
CheapTickets274 US$
Priceline219 US$
Visa alla 16 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (142)
Filtrera omdömen
142 resultat
Medlemsbetyg
74
51
9
8
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
74
51
9
8
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 142 omdömen
Omdömet skrevs 16 juli 2021 från mobil enhet

Vi bokade ett superior dubbel på andra våningen.Värt att notera är luftkonditionering saknas.Rummet var 28 grader varmt när vi skulle lägga oss. Finns dock ac (för samma rumskategori !) om man har turen att få ett rum på plan 4. På booking.com får man lätt intrycket av att ac finns eftersom det står under rubriken allmänt.Vi försökte ha fönstret öppet men gatan utanför är starkt trafikerad så det var bara att glömma. En annan tråkig sak var att badrummet luktade starkt av avlopp. När vi påtalade detta följande morgon sade receptionisten att hon redan kände till detta, men att det inte gick att åtgärda !

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack eragond2021
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ulrika Andersson, Hotelldirektör på Hotel Duxiana Malmö, svarade på det här omdömetSvarade 17 juli 2021

Hej Anders, Tack för din feedback. Vi beklagar att ert besök inte levde upp till förväntan.
I rumsbeskrivningen på b.la. booking.com nämns inte ac där denna saknas.
I och med att hotellet är beläget i en gammal byggnad, kan det under de allra hetaste sommardagarna bli varmt i rummen. Av den anledningen kan det även uppstå tillfälliga problem med ledningar etc., men vi är vanligtvis mycket flexibla när det gäller att flytta gäster till andra rum (om plats finns), i fall att dessa problem uppstår. Då vi är ett centralt beläget hotell, med närhet till tågstation, sevärdheter och uteliv, finns det givetvis trafik och rörelse i området. Vi hoppas att ni trots detta väljer att besöka oss igen nästa gång ni kommer till Malmö, och att vi då kan erbjuda en god natts sömn. Tills dess önskar vi er en fortsatt fin sommar. Med vänliga hälsningar, Lena// Team DUXIANA

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 juni 2021 från mobil enhet

Fantastiskt trevligt och fint hotell! Mycket serviceminded och trevlig personal. Vi hade sviten då min man fyllde 45, det var inga problem med att ordna lite extra på rummet. En flaska god cava, praliner, frukt och hygienartiklar fanns när vi kom upp. Rekomenderas varmt!

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack annsophienowak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2021 från mobil enhet

Verkligen att rekommendera detta hotell och verkligen en stjärna till personalen som va så trevliga och fantastiska.
Bodde i en svit nr 203, verkligen jätte fint rum med badkar i rummet dessutom. Servicen av personalen va kanon samt underbart god frukost.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack fridbzz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ulrika Andersson, Hotelldirektör på Hotel Duxiana Malmö, svarade på det här omdömetSvarade 23 april 2021

Hej fribzz, Tusen tack för er väldigt fina recension. Vi är så glada över att se att ni hade en trevlig vistelse här
hos oss på Hotel DUXIANA. Hjärtligt välkomna tillbaks. Ha det gott tills dess . Vänligen Lena /Receptionen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020 från mobil enhet

En underbar, elegant och familjär känsla. Lyxig, ledande design i foajé, på rummen och genomtrevlig personal. Tycker du om design med yttersta kvalitet i material och produkter skall du bo här. Intimt och internationell känsla. Sängarna helt underbara, tyst och lugnt. Förstklassig frukost. Centralt läge med joggingstråk utanför dörren. Kan varmt rekommenderas.

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack katarinafellbrant
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelDUXIANAMalmo, Nattportier på Hotel Duxiana Malmö, svarade på det här omdömetSvarade 18 februari 2020

Hej Katarina, Tusen tack för ert fina omdöme, det glädjer oss oerhört att ni hade en så fin vistelse hos oss.
Trevligt att se att ni uppskattar vår inredning, design och de sköna sängarna och att frukosten gav er en bra start på dagen.
Vi hoppas på ett snart återseende
Med vänlig hälsning Lena /Team Hotel DUXIANA

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 november 2019

Riktigt gott det vi åt till lunch. Man känner verkligen att kockarna lagt ner sin fulla känsla i tillagning och upplägg.Servicen var dessutom helt perfekt. Till denna restaurang kommer vi för lunch fler gånger.

Datum för vistelsen: november 2019
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack AndersBjorklundYstad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HotelDUXIANAMalmo, Nattreceptionist på Hotel Duxiana Malmö, svarade på det här omdömetSvarade 10 december 2019

Hej Anders,
Tack för din superfina recension, har framfört den till berörd personal.
Vi ser alla framemot era kommande besök hos oss.
Med vänliga hälsningar Team Hotel DUXIANA

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen