“Utsökt och bra service!”

Carnivore Steak House
Boka bord
fre 20/9
20:00
Rankad som nr 22 av 1 216 Restauranger i Malmö
Prisklass: 189 kr - 399 kr
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Maten var väldigt god och prisvärd. Köttet stekt exakt som beställt och servitrisen trevliga och uppmärksamma. Tummen upp!

Datum för besöket: augusti 2024
    • Atmosfär
    • Mat
Tack Fredrik1975
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

Lokalen är mysig och maten var utsökt! All eloge till kocken.
Ena servitrisen var dock ny, hon hade baken 10cm från min tallrik när hon skulle ta beställning från bordet bredvid. Den andra servitrisen gick i tofflor som lät jättehögt i hela lokalen. Hela serveringsupplevelsen kändes riktigt B. Trots att lokalen var mer än halvtomt verkade inte servitriserna veta vad de ska göra och i vilken ordning. Det tog tid att beställa och mer tid att få maten.
Vitlöksbrödet kom nästan samtidigt med köttet, trots att vi har bett om att få det lite innan. Vet ej om jag ska välja stället igen...

Datum för besöket: augusti 2024
    • Atmosfär
    • Mat
1  Tack Nico B
Omdömet skrevs 21 februari 2024 från mobil enhet

Supergott! Köttet perfekt! Servitrisen väldigt trevlig och servicen på topp!
Tusen tack för en fantastisk kväll! GottGottiGottGott

Datum för besöket: februari 2024
Tack martinakO2737DY
Omdömet skrevs 5 november 2023 från mobil enhet

Trevligt litet ställe. God service. Parmesan Fries är verkligen att rekommendera. Det enda jag egentligen inte var helt glad i att mitt kött var kallt och rått på insidan. Jag beställde rare men upplevde det mer som blue rare. Var gott oavsett men hade uppskattat om det faktiskt hade varit rare som jag önskade 🤷🏼‍♀️

Datum för besöket: november 2023
1  Tack Elisabeth N
Omdömet skrevs 6 oktober 2023 från mobil enhet

Jättebra mat men vi fick två skålar pommes på 7 personer. Vi bad om mer då de inte räckte. När vi sedan skulle betala fick vi betala extra för den nya skålen. Det kändes fruktansvärt snålt då vi var ett stort sällskap och hade lagt mellan 300-600 per middag och dryck på det. Jag påpekade att de bägge skålarna inte räckt till oss alla men fick då höra att det inte var hon som bestämmer priserna.. nej men grattis till de mindre bra erfarenheterna av servicen och värdskapet som vi nu frikostigt kommer dela med oss av.

Datum för besöket: oktober 2023
2  Tack Jenny N

Resenärer som tittade på Carnivore Steak House tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län

Besökt Carnivore Steak House? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt