Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Tidig middag”
Omdöme om Salt & Brygga - STÄNGD

Salt & Brygga
Certificate of Excellence
Prisklass: 20 US$ - 27 US$
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 6 september 2017

Avnjöt en fantastisk god middag i solen med Malmös bästa vy som bakgrund.
Läget är fantastiskt, personalen är alltid lika trevlig och maten välsmakande.
Vi åt oxfile och bookmakertoast som smälte i munnen. Till detta drack vi husets vin som smakade superbt och var till en rimlig kostnad.

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack peterl46858
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömen (308)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 308 omdömen

Omdömet skrevs 3 september 2017 från mobil enhet

Avnjöt en fantastisk middag i solen. Mysig miljö, fantastiskt läge och härligt miljö vid vattnet med utsikt ut över Öresund. Trevlig och serviceminded personal . Jag åt en räkmacka med mycket räkor som smakade fantastikt min man tog en bookmakertoasts där köttet smälte i munnen. Hit går vi snart igen!

Datum för besöket: september 2017
2  Tack 19anetteb
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2017 från mobil enhet

Den helgen blev det tre dagar i rad, lika gott men
nu längtar nu till få nya upplevelser i höstmatsedeln : )
Passade på att ta luncher när det var sol.

Snyggt upplagt, så gott, men be om extra varm tallrik
om du äter ute denna "icke sommar" Eller ta musselsoppa
doft och smak underbar och sen det märkliga men onyttigt goda frites med majo. Va jag på bagargatan i Brussels?
det kändes så.

Det är härligt när smakerna sitter som en smäck,
fick olika gäster på besök de olika lunchdagarna
dom var rörande överens med mig om att maten
var kanon och personalen så trevlig, något positivt
när vädret var som det var.

Det var så fräckt att se VM tävlingsbåtarna i FAREAST 28R
komma in i hamnen just framför restaurangen. I det snäva hamninloppet gick många för segel och la till perfekt då
med revade segel, någon "fuskade" och gick in för motor
men la till lika snyggt.
Jag hoppas att MSS och LSS arrangerar fler seglingar från västra hamnen- som har kilometer med fin läkar plats.

Datum för besöket: september 2017
2  Tack gilla-mat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 augusti 2017

Utsikten är det bästa med det här stället. Maten är ok. En fantastiskt trevlig kypare och en sur servitör som slamrade i stolarna och ryckte åt sig tallrikarna efter vi ätit. Prisvärt? nä men utsikten är å andra sidan ovärderlig.

Datum för besöket: augusti 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Elisabritt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2017 från mobil enhet

Besökte restaurangen som ligger med fin utsikt över sundet. Beställde in toast Skagen till förrätt och torskryggen till huvudrätt.
Skagen var alldeles utmärkt. Däremot var torskryggen något överstekt vilket gav en något segt tuggmotstånd. Efter att huvudrätten kommit in försvann personalen totalt. Sågs inte till på en halvtimme vilket gjorde att jag inte beställde någon efterrätt. Torskryggen + avsaknad av personalen sänker totala helhetsintrycket och når upp till medel.

Datum för besöket: augusti 2017
2  Tack Uffeohamn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Salt & Brygga tittade också på

 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt