Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vinprovning ”
Omdöme om L'Enoteca Vinbar

L'Enoteca Vinbar
Boka bord
2
tors 26/11
20:00
Rankad som nr 17 av 946 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 5 US$ - 22 US$
Område: Gamla Staden
Restauranginformation
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 20 oktober 2020 från mobil enhet

Fantastisk upplevelse! Vinprovning med tilltugg och otroliga berättelser om vin, vinregioner, vinproducenter mm

Datum för besöket: oktober 2020
Tack georgebQ2590QQ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (197)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 197 omdömen

Omdömet skrevs 17 oktober 2020 från mobil enhet

En trevlig vinbar i Malmö med ett stort sortiment, kunnig och serviceinriktad personal. Blev ett stopp med lite ost och chark och något glas till detta

Datum för besöket: oktober 2020
Tack connyj447
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 oktober 2020

Detta ställe är ett självklart vattenhål för oss, har aldrig blivit besvikna.
God charkbricka, goda viner kunnig och trevlig personal.
Hade band som spelade i sommar på utegården, mycket uppskattat.

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Adventurer779084
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2020 från mobil enhet

Helt underbart!
Verkligen utlandskänsla på deras uteservering de har på sommaren. Mycket trevligt häng och bra utbud. Rekommenderas för alla som besöker eller bor i Malmö, ett måste.

Datum för besöket: juli 2020
Tack Malmogurl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2020

Vi sprang oväntat på denna pärla i Malmö när vi var på väg hem till hotellet. Annorlunda och mysig innergård med mycket goda viner och trevlig personal. Inte varit på något liknande i Sverige, ett måste om du är i stan!

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack LittleALJO
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på L'Enoteca Vinbar tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt L'Enoteca Vinbar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt