“Mycket bra”

Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Beskrivning: På restaurang Sture i Malmö erbjuds menyer med inspiration från det nordiska och franska köket. Den här kvarterskrogen är omnämnd i Guide Michelin och erbjuder fine dining i en modern och rogivande miljö. Menyerna på restaurang Sture i Skåne är spännande och nyskapande. Börja kvällen med kanapéer, för att sedan fortsätta att utforska alla smaker med en utav de fasta menyerna, 3-, 5- eller 7-rätter. Vinlistan erbjuder uteslutande franska viner, några i klassisk stil, andra från mindre producenter såväl som naturvin. Sture är en intim restaurang med ungefär 30 sittplatser där du kan njuta av mat och dryck i en avslappnad atmosfär med svängrum runt borden. Restaurang Sture ligger belägen på Adelgatan 13 i centrala Malmö, inhyst i en vacker lokal med prisbelönt mat och ett imponerande vinsortiment. Restaurangen är endast fyra minuters promenad från Malmö centralstation.
Omdömet skrevs 3 februari 2023

Vi var 3 personer som besökte Sture igår på förkvällen ., blev mycket trevligt bemötta !Beställde friterad ansjovis med bernaisesås Mmmmm därefter stekt kalvlever i calvadossås .Finns inte så ställen som serverar kalvlever.,även huvudrätten var mycket bra . Vi avslutade med creme brule .! GOTT PRSIVÄRT OCH MYCKET BRA SERVICE. Vill nu ha en trevlig kväll med god mat gå till Sture 1912

Datum för besöket: februari 2023
    • Mat
Tack Torbjörn S
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 4 december 2022 från mobil enhet

Rustik och mycket god mat, tysk inspirerad med schnitzel, korv med surkål m.m
Bra öl och vin och mycket bra personal som har bra koll på vad som passar

Datum för besöket: december 2022
Tack christofferKL85
Omdömet skrevs 13 november 2022 från mobil enhet

Tyvärr långsam service hela kvällen då vi fick flytta från ett reserverat bord och därefter byta serveringspersonal så det tog allt för lång tid innan vi fick mat och dryck

Datum för besöket: november 2022
Tack 947kerstinl
Omdömet skrevs 6 november 2022 från mobil enhet

En riktig pärla i Malmö om man uppskattar vällagad klassisk med perfekt service. Sture är en av dessa restauranger som innebär en oas för alla vi som tröttnat på den ”asiatiskt möte skandinaviskt” trenden. Sture erbjuder klassiska skandinaviska/europeiska rätter baserade på väl valda råvaror, allt ackompanjerat av en fantastisk kunskap och service från den erfarna personalen.

Datum för besöket: november 2022
Tack frekah
Omdömet skrevs 16 oktober 2022 från mobil enhet

Fin och tyst miljö, vilket gör samtal i normal samtalston möjligt. Kompetent och mycket trevlig personal. Bra mat. Alla nöjda. Rimlig prisnivå.

Datum för besöket: oktober 2022
Tack BoiBromma

Resenärer som tittade på Brasserie Sture 1912 tittade också på

Malmö, Skåne län

Besökt Brasserie Sture 1912? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt