“Väl värt ett besök”

Bra för: Romantiska möten, Affärsmöten, Större grupper
Middagsalternativ: Middag, Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 11 juni 2022 från mobil enhet

Topp service! Barnen fick tre olika rätter att välja bland & servitriserna kikade till oss flera gånger under middagen.
Maten var god, men saknade det sista. Lite mer smak & överraskning i färg & grönsak hade uppskattats.

Datum för besöket: juni 2022
6  Tack emelienordgill
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 29 maj 2022 från mobil enhet

Skaplig mat men dålig service - vi blev helt bortglömda och tjoa eller gå till kassan för att få uppmärksamma. Vi var ett sällskap på 7pers så hade både gärna beställt mer mat och dryck men gav till slut upp.

Datum för besöket: maj 2022
1  Tack Solnamalin
Omdömet skrevs 26 april 2022

Vi var 2 par som tog "sharing"-menyn och GUD vad gott det var. Vi var alla jättenöjda med ALL mat. Man fick in rätter som man inte hade beställt i vanliga fal ( i mitt fall friterad bläckfisk) och det var riktigt kul att få en massa smaker. Precis lagom med mat till oss 4, vi tömde alla tallrikar men var verkligen mätta när vi gick därifrån. Riktigt goda desserter också och serveringspersonalen var väldigt trevlig!

Datum för besöket: april 2022
    • Mat
3  Tack Mrskaroline
Omdömet skrevs 16 april 2022 från mobil enhet

Fjärde besöket på ett och ett halvt år. Alltid exemplarisk mat och service. Alla i sällskapet har alltid varit lika nöjda!
Kommer utan tvekan återkomma

Datum för besöket: april 2022
5  Tack Björn F
Omdömet skrevs 4 december 2021

Jag och maken (44 resp 45 år) åt deras ”Sharing Menu” och allting var så väldigt gott, fräsch och vällagat. En av rätterna byttes ut pga min glutenintolerans utan minsta bekymmer. Vi valde även de rekommenderade vinerna till maten och de passade verkligen bra till maten. Personalen var trevliga, snabba och positiva. Vi kommer GÄRNA tilllbaka!

Datum för besöket: december 2021
11  Tack Johanna S

Resenärer som tittade på Lemongrass tittade också på

Malmö, Skåne län

Besökt Lemongrass? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt