Bodde på hotellet och åkte upp till restaurangen för att få en upplevelse! Och det fick vi…inte bara i form av en enorm utsikt. Vi beställde ryggbiff, medium och fick de mycket väl done…verkligen mycke väl done måste jag nog säga. Säsongens grönsaker var 2 enorma sparrisar och mängder med små plommontomater…det var det. Maten var inte värd pengarna. Men det värsta av allt var hur ölen serverades…beställde en Erdinger Hefe Weißbier och erbjöds först ett 0,25 l vinglas till ölen. Frågade servitören om han sköjade och då undrade han om jag vill ha ett ölglas… själv klart svarar jag. Ngn minut senare kom han med ett 0.3 l Ikea ölglas som hade sett sina bästa dagar. Att erbjuda ett sådant glas till en sådan öl är ju bara pinsamt!!! Vill ni njuta av utsikten så gå till skybaren och ta några drinkar men lägg inga pengar på restaurangen där uppe…ni blir bara besvikna tyvärr.