Som alltid är jag nöjd med min vistelse på Malmö Live. Läget är bra med närhet till det mesta och från mitt hörnrum på 16:e våningen hade jag en fantastisk utsikt! Bra mörkläggning, möjlighet att själv ställa in temperaturen på rummet och sköna sängar och fräscht badrum med rituals produkter samt en kul ger mig allt jag vill ha av ett hotellrum. Enda minus på rummet är kuddarna - knöliga. Kändes som de var en sämre kvalite som blivit tvättad många gånger. Fantastisk frukost med det mesta man kan tänka sig. Rent och fräscht och l påfyllt. Personalen plockar på borden hela tiden så ger ett bra intryck. Trevligt utbud av restauranger och barer på hotellet. Leende och tillmötesgående personal över allt. Enda minus på det här hotellet är hissarna. Det är för få för den här storleken på hotell och de har ett system som behöver ses över. Du kan vara på väg ner för att helt plötsligt åka uppåt för nån har tryckt efter hiss där. Du kan stannas på varje våning och detta gör att det tar en evighet innan man får tag på en hiss och verkligen kommer dit man ska. Otroligt irriterande. Jag tipsade en tjej i receptionen om ett studiebesök till Jacy’z i Göteborg som har en fantastisk lösning på hiss! Enda negativa med denna gången vistelse var att jag fått bekräftat en uppgradering av rumskategori via Mail som sedan inte kunde genomföras när jag väl var på plats. I övrigt supernöjd!