Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare: Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Som alltid är jag nöjd med min vistelse på Malmö Live. Läget är bra med närhet till det mesta och från mitt hörnrum på 16:e våningen hade jag en fantastisk utsikt! Bra mörkläggning, möjlighet att själv ställa in temperaturen på rummet och sköna sängar och fräscht badrum med rituals produkter samt en kul ger mig allt jag vill ha av ett hotellrum. Enda minus på rummet är kuddarna - knöliga. Kändes som de var en sämre kvalite som blivit tvättad många gånger. Fantastisk frukost med det mesta man kan tänka sig. Rent och fräscht och l påfyllt. Personalen plockar på borden hela tiden så ger ett bra intryck. Trevligt utbud av restauranger och barer på hotellet. Leende och tillmötesgående personal över allt. Enda minus på det här hotellet är hissarna. Det är för få för den här storleken på hotell och de har ett system som behöver ses över. Du kan vara på väg ner för att helt plötsligt åka uppåt för nån har tryckt efter hiss där. Du kan stannas på varje våning och detta gör att det tar en evighet innan man får tag på en hiss och verkligen kommer dit man ska. Otroligt irriterande. Jag tipsade en tjej i receptionen om ett studiebesök till Jacy’z i Göteborg som har en fantastisk lösning på hiss! Enda negativa med denna gången vistelse var att jag fått bekräftat en uppgradering av rumskategori via Mail som sedan inte kunde genomföras när jag väl var på plats. I övrigt supernöjd!
Resetyp: Reste som ett par
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Frukosten och utbudet var fantastiskt, rummen var stora och otroligt sköna sängar även en minibar där det fanns allt man kunde önska. Helt klart ett prisvärt hotell trots att det är ett konferenshotell men den känsla fanns inte alls.
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Företaget använder verktyg från Tripadvisor (eller en av Tripadvisors officiella partner för insamling av omdömen) för att uppmuntra till och samla in gästomdömen, inklusive detta.
Fråga epl3y13btn om Clarion Hotel Malmo Live
Tack epl3y13btn
Vi bodde i ett hörnrum på fjärde våningen med fönster åt två håll. Lyxig, bekväm och ombonad känsla. Badkar i badrummet och gott om plats för necessärer mm. Sköna sängar. Mysig belysning. Trevligt bemötande både i receptionen och vid frukost.
Rumstips: Ta trappan nedåt om du vill undvika att vänta på hissarna. Ibland får man stå länge.
Fråga Sunshine695883 om Clarion Hotel Malmo Live
Tack Sunshine695883
Bra rum och jättebra frukost och mycket service inriktad bartender i Skybar. Dessutom väldigt sköna sängar.
Datum för vistelsen: juni 2024
Fråga UlrikaHallOnTrip om Clarion Hotel Malmo Live
Tack UlrikaHallOnTrip
Jättefräscht hotell men massa utbud. Fick utsikt över turning torso och Öresundsbron. Kan det bli bättre… drinkar med en fantastisk solnedgång över havet. Va där med fina vänner ♥️ kommer göra det igen. Förresten så var vi över till Köpenhamn, så smidigt.
Datum för vistelsen: juni 2024
Fråga acnn om Clarion Hotel Malmo Live