Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
2 personer tittar på det här hotellet
Booking.com
136 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-07-08
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
136 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-07-09
Boka nu, betala på plats
Destinia.com
126 US$
Se erbjudande
Hotels.com136 US$
Priceline136 US$
Traveluro144 US$
Visa alla 14 erbjudanden
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 484)
Filtrera omdömen
3 484 resultat
Medlemsbetyg
2 287
810
232
107
48
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 287
810
232
107
48
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
611 av 3 484 omdömen
Omdömet skrevs 12 maj 2022

Utsidan man möts av är läcker, Läget är bra, n'ära Centralstationen och centrum. Servicen i receptionen fantastisk. Rummen är bra och vacker utsikt från många rum. Ta en läcker drink i Sky baren och njut av utsikten. Frukosten är otroligt bra, vill du får du en nygjord omelett.

Datum för vistelsen: maj 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 125sivs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 maj 2022

Allt var toppen utom maten i Kitchen&Table där ryggbiffen var en katastrof. Utsikten från rummet var enastående med Turning Torso och bron till Danmark. Tilläggas kan att hotellet är kanske något för stort.

Datum för vistelsen: maj 2022
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack IngJona
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 april 2022

Mycket bra och smidig check-in och check-out! Vi reste med hund och rummet var i minsta laget för oss tre, Tyvärr funkade inte ac:n riktig och det var rätt så varmt i rummet. Men inget som störde mycket. Sedan var det ju frukosten… omg… jag har varit på många hotell men inte många kan hålla med med den standarden som levererades. Toppenbetyg på det! Skulle nog vilja rekommendera detta hotell trots vissa mindre missar.

Datum för vistelsen: april 2022
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack zazziizzaz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 april 2022

Superfint hotell som var levande, centralt och mycket fin service! All personal var väldigt trevlig och alla hälsade och var uppmärksamma.
Utsikten och frukosten - magisk! Allt var rent och fräscht och vi stortrivdes. Hit kommer vi förhopningsvis snart igen!

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack anettecarlss0n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 april 2022

Om det är något som gör en hotellupplevelse minnesvärd så är det varken rum, spa eller utsikten. Det är folket som jobbar där. De är ansiktena utåt. Jag har haft min bästa upplevelse någonsin tack vare de som arbetade där. Tillmötesgående. Supertrevliga. Genuina. Hjälpsamma och aldrig besvärade. Tack alla ni som arbetar där.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Feffe K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen