Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer tittar på det här hotellet
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com138 US$
Hotels.com138 US$
eDreams138 US$
Priceline138 US$
Travelocity138 US$
Hurb153 US$
Visa alla 17 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 429)
Filtrera omdömen
3 429 resultat
Medlemsbetyg
2 259
796
226
104
44
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 259
796
226
104
44
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2025 av 3 429 omdömen
Omdömet skrevs 4 augusti 2021 från mobil enhet

Jättebra och prisvärt hotell med gångavstånd till centrala Malmö, men ändå med lugnt läge.
Stort plus och mycket väl ordnat med bokade tider för frukost som gör att man kan avnjuta frukosten i lugn och ro.
Mycket att välja på vid frukostbuffen.
Smidigt med stort garage i anslutning till hotellet.

Datum för vistelsen: augusti 2021
Restyp: Reste med vänner
1  Tack produktionstekniker
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens Lyckman, Hotelldirektör på Clarion Hotel Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2021

Hej produktionstekniker

Tusen tack för din fina recenssion, det glädjer mig att höra att ni haft en härlig vistelse här hos oss!
Vi ser fram emot att få välkomna er åter snart igen.

Önskar dig en fin dag!

Bästa hälsningar
Jens Lyckman
VD - Clarion Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021

Bra hotell med ett central och bra läge. Parkeringsgarage intill hotellet. Sköna sängar. Det var väldigt fin utsikt från rummet. Bra rum, rent och välstädat. Trevligt med en bar på 25:e våningen. Här bor jag gärna igen.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack Berra J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens Lyckman, Hotelldirektör på Clarion Hotel Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2021

Hej BerraJ1

Tusen tack för din fina recenssion, det glädjer mig att höra att ni haft en härlig vistelse här hos oss!

Ser fram emot att få välkomna er åter snart igen.

Bästa hälsningar
Jens Lyckman
VD - Clarion Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021

Den gångna helgen hade jag bokat ett deluxe dubbelrum a 3300kr/natten för att överraska min fru som fyllde år med lite extra lyx. Enligt beskrivningen "ett rum utöver det vanliga". Döm om vår besvikelse när rummet visade sig vara allt annat än lyxigt. Vid vår ankomst var bäddsoffan av någon anledning uppbäddad med soffbord och fåtölj dragna åt sidan, vilket verkligen drog ned första intrycket. Vid lite närmare översyn visade det sig att träfaneret på ovansidan av soffbordet till stora delar saknades/var bort riven, mattan var så sliten att den var färglös och delar av väven lyste igenom på sina ställen och tyget på soffan var rejält nopprigt och solblekt/fläckig. Lyxkänslan var obefintlig och vi önskade byta till ett annat likvärdigt rum, vilket inte fanns ledigt. Enda lösningen var att byta ned sig till ett vanligt dubbelrum. Inte den födelsedag min fru tänkt sig. Det är ofattbart att hotellet accepterar så pass slitna inventarier.

Datum för vistelsen: augusti 2021
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack thbl67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens Lyckman, Hotelldirektör på Clarion Hotel Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 5 augusti 2021

Hej thbl67,

Tack för din recenssion och tack för din viktiga feedback,

Jag beklagar verkligen att vistelsen inte varit till belåtenhet och att den inte levde upp till dina förväntningar, speciellt då det var din frus födelsedag! Vi kan bättre än så.

Jag förstår er besvikelse men hoppas få välkomna er tillbaka och få chansen att visa vad vi egentligen går för. Kontakta gärna vår Guest Service Manager, Emil, inför ert nästa besök så hjälper han er med en bokning till ett mycket förmånligt pris. Han nås på emil.faldt@choice.se

Bästa hälsningar
Jens Lyckman
VD - Clarion Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2021

Kanonfrukost och bästa hotellgymet hittills. Är vegan, mejeri o glutenfri o trots det fann jag mycket bra att välja på vid frukosten - super! Gymet var inte jättestort men modernt och hade allt man kan hoppas på och mycket mer. Jag kommer bo här varje gång jag besöker centrala Malmö.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack Johan S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens Lyckman, Hotelldirektör på Clarion Hotel Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021

Hej Johan S,

Tusen tack för din fina recenssion, det glädjer mig att höra att ni haft en härlig vistelse här hos oss!

Ser fram emot att få välkomna er åter snart igen.

Bästa hälsningar
Jens Lyckman
VD - Clarion Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2021

Bra hotell som dock har kapacitetsproblem med hissarna. Dessa är för få vid rusningstid.
Trevligt hotell med suverän frukost. Bra med parkeringsmöjligheter under hotellet samt vid angränsande parkeringsgarage. Hade önskat bättre tydlighet kring städningen. ”Slot-tider” för frukost var utmärkt.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack AndersRundal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens Lyckman, Hotelldirektör på Clarion Hotel Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 3 augusti 2021

Tack för ditt fina omdöme Anders.

Vi glädjer oss åt att du har haft en trevlig vistelse hos oss här på Malmö Live!
Ja, tyvärr har hissarna varit ett problem de senaste veckorna då gästantalet varit otroligt högt och man valt att åka färre antal personer i varje hiss. Vi beklagar detta! Vi ser nu över hissarnas funktion med fastighetsägaren.

Vi ser fram emot att få välkomna dig åter snart igen och önskar en fin dag!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen