Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 309)
Filtrera omdömen
3 309 resultat
Medlemsbetyg
2 213
774
203
83
36
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 213
774
203
83
36
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3540 av 3 309 omdömen
Omdömet skrevs 29 januari 2020

Åkte dit med min dotter för att bara ha det trevligt i Malmö. Vi blev uppgraderade vid incheckningen från moderate till standard rum. Uppskattade det jättemycket! Rent och bekvämt. Frukosten var absolut hög standard!

Datum för vistelsen: januari 2020
Tack tuab2019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens L, Hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2020

Hej tuab2019,

Tack för er fina recension - glädjer mig att ni haft en trevlig vistelse hos oss, alltid trevligt att bli uppgraderad!

Hoppas vi ses snart igen!

Bästa Hälsningar,
Jens Lyckman
VD - Clarion Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2020

Topp hotell med strålande utsikt och trevlig personal. Ligger mycket centralt till både med tåg och bil. Bra med parkering samt nära centrum och parker.Övrigt så finns det utmärkta restauranger på hotellet så man slipper rusa ut på kvällen.

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack wolleGothenburg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens L, Hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2020

Hej wolleGothenburg,

Tack för er Exelent recension och tack för ert höga betyg det värmer!

Varmt välkomna tillbaka till oss!

Bästa Hälsningar,
Jens Lyckman
VD - Clarion Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 januari 2020 från mobil enhet

Grymt bra hotell, grymma sängar och väldigt väldigt fräscht och nytt
Frukosten va outstanding
Dock lite slarvigt städat, hittade gamla servetter och korkar under sängen
Mycket trevlig personal i receptionen och baren

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack JoakimDessewffy
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens L, Hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2020

Hej JoakimDessewffy,

Tusen tack för er fina recension och ert höga betyg det betyder så mycket för oss!

Tack även för er feedback gällande städningen detta tar jag vidare med vår Style Manager Eric - Tack!

Hoppas kunna välkomna er snart igen!

Bästa Hälsningar,
Jens Lyckman
VD - Clarion Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2020

En liten fika föreställning. Stort ljust o luftigt. Trevligt att ta förtäring för att sedan sitta några timmar. Gott kaffe o kakor ,bra pris o vänlig personal. Här finns också bemanad garderob för att hänga av sig

Datum för vistelsen: januari 2020
    • Renlighet
    • Service
Tack Bibbi725
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens L, Hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2020

Hej Bibbi725,

Vad härligt att att ni hittat ett fikaställe hos oss:) Hoppas att konserten var bra, varmt välkomna tillbaka till oss snart igen!

Bästa Hälsningar,
Jens Lyckman
VD - Clarion Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 januari 2020

Fina rum med härlig utsikt över havet eller över stan. härlig bar och restaurang på översta våningen. Väldigt tyst och komfortabelt i rummen. Frukosten kan får på rummen mot tillägg. Full frukost serveras i restaurangen en bit bort

Rumstips: Man kan välja utsikt över Öresund eller över staden
Datum för vistelsen: januari 2020
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Perstorp
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens L, Hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 3 februari 2020

Hej Perstorp,

Tack för en härligt recension - ni verkar ha haft en fin vistelse hos oss:) Hoppas att få se er snart igen!

Bästa Hälsningar,
Jens Lyckman
VD - Clarion Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen