Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
160 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-08-08
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
170 US$
149 US$
Se erbjudande
Hotels.com
170 US$
149 US$
Se erbjudande
Travelocity149 US$
CheapTickets149 US$
Prestigia.com170 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (3 391)
Filtrera omdömen
3 394 resultat
Medlemsbetyg
2 244
788
223
98
41
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
2 244
788
223
98
41
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
847852 av 3 394 omdömen
Omdömet skrevs 25 juni 2017

Jag ger hotellet absolut högsta betyg. Fantastisk service, fina och rymliga rum samt riktigt stor frukostbuffé. Restaurangen på 25:e våningen Kitchen and Table är underbar. Vilken utsikt o maten är fantastisk.

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack eleonors912
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens L, Hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 26 juni 2017

Hej eleonors912,

Underbar läsning, tusen tack för din fantastiska recension! Jag hoppas att få välkomna dig snart igen!

Bästa hälsningar,
Jens Lyckman
VD

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2017

Bra läge, rum är fint och sköna sängar och jätte bra frukost buffé och trevliga personalen....Allting är utmärkt men jag tycker att det ska finnas en tandkräm och tandborste med. Älskade utsikten som man ser från de stora fönstret i vårt rum ...
Jag kan varmt rekommendera detta till alla.... Ser fram emot att besöka dem igen med alla våra barn och hoppas att de utökar deras menyer i Eatery Social med egen barn meny för de små...

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
1  Tack Jessette_74
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens L, Hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 20 juni 2017

Dear Jessette_74

Tack för din underbara recension! Så härligt att börja dagen med att läsa dina ljuvliga ord, fantastisk läsning! Varmt välkomna tillbaka!

Bästa hälsningar,
Jens Lyckman
VD

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2017

Hotellet har ett jättebra läge med närheten till Centralstationen och Malmös Lilla Torg. Det är ett stort, fräscht hotell med en lyxig känsla. Jag kommer klart bo här fler gånger, både själv och med min familj. Favorit Hotellet!

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 804susanneh
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens L, Hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 20 juni 2017

Hej 804susanneh,

Åh vad jag blir glad av att läsa din fantastiska recension! Tusen tack för dina underbara ord! Varmt välkommen tillbaka igen!

Bästa hälsningar,
Jens Lyckman
VD

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juni 2017 från mobil enhet

Alltid trevligt bemötande och rena, fräscha rum. Läget är riktigt bra nära Malmö centrum och lättparkerat i hotellets garage. Bra utsikt från hotellet även om vägljud kan tränga upp (sällan ett problem dock).

Datum för vistelsen: juni 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack GoranAtoZ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens L, Hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 20 juni 2017

Hej Göran A,

Underbar läsning, tusen tack för din härliga recension! Jag hoppas att få välkomna dig snart igen!

Bästa hälsningar,
Jens Lyckman
VD

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juni 2017

Inget fel på rummet, och hotellet är ju nytt och fräscht. Men att ha en frukost som startar 07.30 på en lördag är sådär, och när "early bird" är så dåligt blir besvikelsen desto större. Slut på kaffe, yoghurt men inga tallrikar/skålar, ägg men inget salt, mackor som dragit åt sig fukt så att de blivit oätliga.....blev en hungrig morgon

Datum för vistelsen: juni 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Per_Stefan_1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Jens L, Hotelldirektör på Clarion Hotel & Congress Malmö Live, svarade på det här omdömetSvarade 10 juli 2017

Hej Per_Stefan_1,

Tack för din recension och informationen. Jag ska genast diskutera detta med min frukostansvariga och se över rutiner och utbudet för Early Bird. Självklart ska även ni som är uppe tidigt om morgonen få en frukost man kan stå sig på hela förmiddagen! Jag hoppas att få välkomna dig snart igen, då lovar jag att hungern håller sig på avstånd!

Bästa hälsningar,
Jens Lyckman
VD

Clarion Hotel & Congress Malmö Live

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen