Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com108 US$
Hotels.com108 US$
Priceline108 US$
Agoda.com109 US$
eDreams108 US$
Trip.com161 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (677)
Filtrera omdömen
677 resultat
Medlemsbetyg
175
306
139
36
21
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
175
306
139
36
21
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 677 omdömen
Omdömet skrevs 14 augusti 2021

Fina rum ,men det skulle har varit litet kylskåp i rummet, jag skull besöka gärna engån till ,jag skull rekommenderar, till mina vänner, renlighet på hotel,bastu skull vara mera än en halv timme på varje bokning ,det känns lite stressigt, när man är där.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack KamelL9
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 augusti 2021

Centralt, väldigt trevlig personal, rummen är välstädade o snygga, nära till shopping o underhållning, en fantastisk utsikt från sky-baren på våning 16, hotellet är i samma byggnad som Arenan vilket gör vistelsen optimal för Arenabesök. Ingen överdriven frukostbuffè men fullt tillräcklig.

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack 2hjodive
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2021

Supermysigt
Fin utsikt
Jättesköna sängar
Underbar frukost

Dock surt att receptionen inte serverade tex öl då jag ville köpa en iskall öl (första på året) att softa med på rummet efter att barnen hade somnat. Men då hade de stängt redan kl 22 eller om det var kl 23

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack nanix852
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2021

Det var jättekul att prova best western hotell. Hela familjen hade det jättetrevligt och kul alla var jätte nöjda under resa. Rummet var jättebra och rent aven toaletten var jätte rent. Det var kalt och jätte skönt

Datum för vistelsen: augusti 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack sedrasassila5
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2021

Fräscha rum, men lite små. Innehöll dock allt man behöver och vi hade bokat till kampanjpris (vet att det finns större rum som kostar mer). Trevlig personal, mysig skybar och god frukost. Bra att man kan hyra garageplats.

Datum för vistelsen: juli 2021
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Best Western
Tack turboprinsessan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen