“Avsmakning vin saknas vid servering”

Sankt Markus Vinkällare​
Rankad som nr 190 av 1 220 Restauranger i Malmö
Prisklass: 60 kr - 130 kr
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Särskilda tillfällen, Romantiska möten, Större grupper
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Beskrivning: Sankt Markus Vinkällare är något helt unikt i Malmös nöjesvärld. Miljön och menyn är de två huvudattraktionerna, den sistnämnda toppas av en "Luxusbuffé" med såväl kalla som varma godsaker, som även inkluderar en ostbuffé och en dessertbuffé och lyckan är fullständig.​ Du kan också välja från vår à la carte meny. Vi kan erbjuda hela kartan av viner , från de robusta lantvinerna till de blåblodigaste slottsviner​.
Omdömet skrevs 15 mars 2024

Åt buffé som var god. Fick dock ingen dryckesmeny, enbart fråga om vilken dryck som önskas. Önskade rött vin och tackade ja till husets. Vid servering gavs ingen information om vinet, det hälldes upp utan ett ord utan provsmakning.
Detta tycker jag är märkligt när man valt att äta middag på en vinkällare?!

Datum för besöket: mars 2024
Tack Maria E
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 7 mars 2024

Fantastiskt bra service och ett riktigt stort utbud på lyxbuffén. 3 mätta och belåtna gäster vandrade ut med ett leende på läpparna. Rekommenderas!

Datum för besöket: mars 2024
Tack Petra A
Omdömet skrevs 29 februari 2024

Vi åt buffe med rabatt för seniorer. Mycket välsmakande och prisvärt. Rikligt med rätter att välja bland. Efterrätterna var läckra. 700kr/ par inklusive vin. Utomordentlig service.

Tack pyttanSweden
Omdömet skrevs 26 februari 2024

Vi åt buffén och klagade på att den varma maten inte var varm. De påstod att en säkring för värmeplattorna hade gått men det gjordes inget åt det. Vi fick äta den kalla maten (iofs god) och fick ingen kompensation. Dåligt!

Tack Susanne L
Omdömet skrevs 20 februari 2024

Var med familjen på luxorsbuffe'. Alla var nöjda och mätta efter besöket. Fin, god mat med många alternativ!! Otroligt bra och trevlig service!! Mysig lokal.

Tack Marina E

Resenärer som tittade på Sankt Markus Vinkällare​ tittade också på

Malmö, Skåne län

Besökt Sankt Markus Vinkällare​? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt