“Mysig bistro”

Prisklass: 95 kr - 279 kr
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Beskrivning: Välkommen till vår restaurang i Malmö, där vi erbjuder en exklusiv à la carte-upplevelse och avhämtningsmeny. Njut av förföriska middagar och klassiska rätter i en fin atmosfär. Under dagtid serverar vi läckra luncher och dagens lunch med kreativitet och omsorg. Utforska vårt breda utbud av viner och champagner för att komplettera din måltid. För speciella tillfällen erbjuder vi även finess i form av tre rätters måltider och cateringtjänster. Oavsett om det är en avkopplande after work eller en elegant middag, är vi stolta över att vara Malmös bästa restaurang. Välkommen till en kulinarisk resa på en central plats i Malmö!
Omdömet skrevs 25 juni 2023 från mobil enhet

Lokalen är liten, men mycket fin. Här serveras god mat varje gång. Det enda som är lite synd att menyn inte ändras tillräckligt ofta: nu har jag ätit nästan samma mat varje gång sedan minst ett år. Annars är det bra personal här och vällagad mat och goda viner till.

Datum för besöket: maj 2023
Tack fitzbenedict
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 19 januari 2023 från mobil enhet

Mysig liten restaurang med bra läge. Uppmärksam trevlig personal. Maten kom snabbt vilket uppskattades.
Förrätten toast Skagen.
Varmrätt ryggbiff.
Efterrätt Creme brulée

Ryggbiffens portvinssås är något av det godaste jag smakat.
Ryggbiffen i sig var så mör och fin.
Vi blev verkligen glatt överraskade.
Bra prisnivå!

Datum för besöket: januari 2023
Tack Rolfsdottir
Omdömet skrevs 20 december 2022 från mobil enhet

Vi var här med familjen en fredagskväll, trevlig personal och otroligt vacker lokal.
De av oss som tog kött blev supernöjda, väldigt mört och vällagat. Pastan var dock inget speciellt. Det blir ganska högljutt i lokalen och vi hade otur som var där samtidigt som ett gäng som hade aw, satt och shottade och ropade på varandra kors och tvärs. I och för sig trevligt men kanske inte vad man förväntade sig på denna typen av restaurang. Personalen verkade också ha mycket att göra, det fanns inga pappershanddukar på toaletten, de glömde någon beställning osv. Men i övrigt trevligt och som sagt väldigt god mat!

Datum för besöket: december 2022
Tack Anniewendel
Omdömet skrevs 24 november 2022

Vi hade stora förväntningar på kvällen då vi läst omdömen här på Tripadvisor.
Personalen var från det att vi kom mycket stressad och fick komma tillbaka flera gånger för att dubbelkolla vår beställning som var 2-rätter.
Vi fick in huvudrätten som i mitt fall var lamm. Köttet var överstekt (well done) och helt smaklöst. Smakade absolut ingenting. Potatiskakan som serverades till var knappt ljummen. Vi påtalade detta och det enda svar vi fick var att han skulle meddela köket. Han erbjöd sig inte att köket kunde värma på eller någonting. Urdåligt tycker jag.
När desserten kom in så var allas Creme brulé iskall. Hade gjorts helt färdig och stått i kylskåp till den skulle serveras. Inte ens det knäckiga sockret uppe på var gjort vid servering utan gjort i förväg.
Otroligt besviken efter besöket som vi hade sett fram emot så mycket. Kommer inte tillbaka, det är jag säker på.

Datum för besöket: november 2022
Tack annsofiel794
Omdömet skrevs 13 oktober 2022

Vilken god mat vi fick! Vi åt tre rätter, Toast Skagen, File`Oscar, Creme Bryle`Chokladfondant med vispgrädde och hallonsås! Vilken smakrik och vällagad mat! Mycket trevlig personal och vilket mysigt ställe, hit kommer vi fler gånger, kan varmt rekommenderas!

Datum för besöket: oktober 2022
    • Mat
Tack majvit

Resenärer som tittade på Bistro Royal tittade också på

Besökt Bistro Royal? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt