“I väntan på transport”

Prisklass: 95 kr - 279 kr
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Beskrivning: Välkommen till vår restaurang i Malmö, där vi erbjuder en exklusiv à la carte-upplevelse och avhämtningsmeny. Njut av förföriska middagar och klassiska rätter i en fin atmosfär. Under dagtid serverar vi läckra luncher och dagens lunch med kreativitet och omsorg. Utforska vårt breda utbud av viner och champagner för att komplettera din måltid. För speciella tillfällen erbjuder vi även finess i form av tre rätters måltider och cateringtjänster. Oavsett om det är en avkopplande after work eller en elegant middag, är vi stolta över att vara Malmös bästa restaurang. Välkommen till en kulinarisk resa på en central plats i Malmö!
Omdömet skrevs 20 maj 2019 från mobil enhet

Bistron ligger mitt på centralens busstation med en härlig uteservering mot kanalen och busstorget. En utgång finns även ut till plattformen. Bra sortiment på öl med klart rimliga priser. Personalen trevlig och tillmötesgående. Jag kunde se att de hade en trevlig matmeny med allt från stora rätter till små enkla, precis som en bistro ska vara helt enkelt. Stilen och inredningen var pampig och klassisk i matsalen. Dock valde jag att svalka mig på den härliga uteserveringen med en stilla öl.

Datum för besöket: maj 2019
1  Tack 165claesb
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 19 april 2019 från mobil enhet

Fantastisk lunchrestaurang med kunglig inramning. Maten håller betydligt högre klass än andra restauranger där lunchen kostar ca 100kr. Personalen är trevlig och duktig även om en uppdatering av etikettsreglerna kunde göras. Lokalen är magnifik och man förväntar sig att kunna kliva på orientexpressen när man kliver ut ur restaurangen och in i den gamla fina spårhalken på Malmö C.

1  Tack N C
Omdömet skrevs 14 april 2019

En lokal som andas historia från slutet av 1800-talet renoverad förstås. I ett sällskap på 6 personer fick vi bord i Drottning Sofia,s rum. Fick en omedelbart fin kontakt med servicen som också visade kunskap o personlig service. 6 personer som alla valde var sina rätter. Alla var mycket nöjda, fisk, kött o ostbricka. Bra utbud av viner. God stämning. Boka bord är ett tips.

• Mat
Tack OlleK_12
Omdömet skrevs 2 april 2019

En fantastisk miljö. De vackra dekorationerna i lokalen skissades redan år 1865.
Maten riktigt smak upplevelse. Kommer hit igen.

Tack Smartresande91
Omdömet skrevs 24 mars 2019

Placerat i den gamla väntsalen för kungligheter har denna restaurang en under bar inredning. Dock var maten en besvikelse då vi först fick fel rätt och när den rätta kom in var oxfilen senig.

Datum för besöket: mars 2019
Tack Lars_Hanning

Resenärer som tittade på Bistro Royal tittade också på

Besökt Bistro Royal? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt