“Avkopplande middag”

Prisklass: 95 kr - 279 kr
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Beskrivning: Välkommen till vår restaurang i Malmö, där vi erbjuder en exklusiv à la carte-upplevelse och avhämtningsmeny. Njut av förföriska middagar och klassiska rätter i en fin atmosfär. Under dagtid serverar vi läckra luncher och dagens lunch med kreativitet och omsorg. Utforska vårt breda utbud av viner och champagner för att komplettera din måltid. För speciella tillfällen erbjuder vi även finess i form av tre rätters måltider och cateringtjänster. Oavsett om det är en avkopplande after work eller en elegant middag, är vi stolta över att vara Malmös bästa restaurang. Välkommen till en kulinarisk resa på en central plats i Malmö!
Omdömet skrevs 6 februari 2017

Det var lugnt och stilla atmosfär, kändes som att gå några sekel tillbaka med inredningen. Maten är väldigt god, lugnt och stilla inget som stör.

Datum för besöket: februari 2017
Tack Nice57
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 31 januari 2017

Tyvärr så är min bedömning att maten som serverades saknade finess. Åt en trerätters måltid där det smakmässigt saknades för mycket för att jag kommer att vilja återvända eller rekommendera. Serveringspersonalen var däremot trevlig.

Datum för besöket: januari 2017
Tack MariaLotten
Omdömet skrevs 24 januari 2017

Ett ställe med härlig atmosfär och historia. Blev väl omhändertagna på lördagskvällen av supertrevlig servis. Fick snabbt in drickvarorna. Ingen jättestor matsedel men fullt tillräcklig. Vi åt tre rätter var och allt smakade väldigt gott. Dessutom till rimligt pris. Återkommer gärna

Datum för besöket: januari 2017
Tack Tord H
Omdömet skrevs 19 december 2016

Käkade lunch med en kollega och vi tog båda lammracks. Helt OK, men inget speciellt, hade förväntat mig mer. Vacker lokal!

Datum för besöket: november 2016
Tack carboh
Omdömet skrevs 21 november 2016 från mobil enhet

Fin lokal och ett vänligt o hjälpsamt bemötande när vi kom. Pappersdukar på borden o personal som sprang mellan borden förstörde stämningen endel. När vi fick in maten var min anka på sin höjd ljummen, alla tillbehören var kalla. Min sambos mat rök det däremot om. Alla smakerna satt i maten så det var synd att den inte var varm. När personalen tagit tallrikarna för varmrätten var det ingen som frågade om vi ville ha ngt mer o sedan blev vi ignorerade trots att det även tog slut i våra glas. Det är så pass litet att de gick förbi oss hela tiden. 25 minuter efter att tallrikarna försvann bad vi att få betala istället för att beställa något mer!

Datum för besöket: november 2016
Tack JillRydiander

Resenärer som tittade på Bistro Royal tittade också på

Besökt Bistro Royal? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt