Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysiga fiskrökeriet i Limhamn”

Limhamns fiskrökeri
Rankad som nr 9 av 46 Smått och gott i Malmö
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Andra besöket på denna mysiga restaurang. Jättegoda fiskrätter. Här lägger man ned sig på maten, verkligen. Snabb och bra service.

Datum för besöket: september 2020
Tack liselottek626
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (204)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 204 omdömen

Omdömet skrevs 20 september 2020 från mobil enhet

Maten är god. Faktiskt så pass bra att vi är lite besvikna att den inte är bättre. Känns som att det kan finnas outnyttjad potential.

Fint stekt frasig sill med god mos och lingon. Tyvärr aningen underkryddad. Varför den serverades med picklad lök och fänkål är ett mysterium. Vad hade den för roll att spela?

Limhamnsburgaren var också den god utan att vara fantastisk. Borde ha varit mer kryddad. Riktigt fina pommes.

Datum för besöket: september 2020
Tack henriks109
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2020

Hyfsat bra mat för lunch och trevlig personal
Skulle driva Kajutan i småbåtshamnen i Limhamn
Driver liknande i Lomma

Datum för besöket: september 2020
Tack thomasaY1684WD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 augusti 2020

Jag och mina kollegor äter här med jämna mellanrum på lunchen. Maten är alltid god, det serveras snabbt och personalen är strukturerad. Kan varmt rekommendera ett besök!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack SweSan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 augusti 2020

Mycket gäster! Snabb servering! Vackert upplagt! Mycket gott! Rent och snyggt! Gick att sitta både inne och ute! Även avhämtning! Finns mycket att välja på! Trevlig och vänlig personal! Första gången vi var här och hit kommer vi gå flera gånger...nyinflyttade till Limhamn!

Datum för besöket: augusti 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack MALETAoster
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Limhamns fiskrökeri tittade också på

 

Besökt Limhamns fiskrökeri? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt