Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Lilla Torg på
från 62,25 US$
Mer information
från 8,70 US$
Mer information
från 137,58 US$
Mer information
från 210,52 US$
Mer information
Omdömen (2 590)
Filtrera omdömen
2 590 resultat
Medlemsbetyg
1 138
1 139
242
57
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
1 138
1 139
242
57
14
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1116 av 2 590 omdömen
Omdömet skrevs 21 februari 2020 från mobil enhet

Runt lilla torg finns massor av restauranger och barer för trevligt häng oavsett vilken dag på veckan man kommer dit. En solig dag på sommaren är det däremot oftast proppfullt och det kna vara svårt att få plats vid ett spontanbesök.

Datum för upplevelsen: juli 2019
Tack FridaElaine
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2020

Lilla torg är som en oas i Malmö här omkring finns bra restauranger och trevliga butiker på nära avstånd.

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack RolfP575
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 februari 2020 från mobil enhet

Ett supermysigt torg med massor med olika restauranger och pubar. Jag som själv bör lite mer norrut tycker att det är väldigt trevligt att uteserveringarna är framme året om, något som inte är tillåtet för restaurangerna i vår stad. Finns så mycket att välja på runt torget och det är ett trevligt ställe att besöka även under vintertid.

Datum för upplevelsen: februari 2020
Tack 106linn_as
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 januari 2020

Missa inte detta lilla torg när du besöker Malmö. Här hittar du rikligt med restauranger både på torget och i dess omedelbara närhet. Vill du bara ta ngt att dricka så är även urvalet av pubar väl tilltaget.

Datum för upplevelsen: december 2019
Tack jorgendahlgren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 januari 2020

Hit går man för att mysa, äta gott och titta på folklivet. Vår och sommar är bästa tiden men även vintern är bra då det finns många trevliga restauranger och tillhör hjärtat av Malmö.

Datum för upplevelsen: augusti 2019
Tack Freedom802220
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen