Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Retro”

Fregatten Pub & Restaurang
Rankad som nr 535 av 961 Restauranger i Malmö
Kök: Europeiskt
Restauranginformation
Omdömet skrevs 12 juni 2017

Ok mat och öl i retro miljö, utan tjat om att ha en bra dag.Riktig kvarterskrog känsla.
Mörkt bökigt, befolkade spelautomater.

Datum för besöket: juni 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack larseric2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (16)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

812 av 16 omdömen

Omdömet skrevs 13 februari 2017 från mobil enhet

God mat, trevlig atmosfär, vänlig och uppmärksam personal. Vi har ätit här många år och har alltid tyckt lika bra om stället. Besökarna är blandade, men här får alla vara sig själva.

Datum för besöket: januari 2017
1  Tack Maria G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 januari 2017 från mobil enhet

Den restaurangen i närheten av Värnhemstorget laggar verkligen fantastisk mat. Enkel inga konstigheter men husmans kost på hög nivå. Liten blandning med polsk mat men smaksätt anpassad till svenska kunder. Varm rekommenderar om man är i närheten på Östra sidan av Malmö. Måste också nämna att servisen är på toppen. Mycket familjär.
Krystoffer Ceglinski
Polconsul

Datum för besöket: december 2016
2  Tack Ceglinski
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2016

Fregatten är något svårnavigerat för den ovane, men växer på den som återkommer. För det första ska besökaren satsa på någon av de uppenbart polska rätterna, t.ex. piroger eller bigosh. För det andra ska besökaren satsa på en polsk öl. På så sätt fås det bästa ut av Fregatten. Det är ett ställe dit du går för att få vara ifred med ditt sällskap (varav det verkar väldigt populärt för tinderdejter) så integriteten ska inte glömmas bort.

Datum för besöket: oktober 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack jonasb814
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2016

I en inredning med maritim karaktär serveras rejäl mat i rejäla portioner. Förutom traditionella ölsorter finns även några från polska bryggerier i sortimentet. Ute på trottoaren finns en liten uteservering som tyvärr ligger utmed en stor trafikerad gata så miljön är något bullrig.
Denna augustikväll vid 23 tiden har man placerat en äldre man bakom bardisken. Det är ingen tvivel om att han inte alls är glad över att jobba. Surare bemötande av gäster har man sällan sett. Det var nästan så man trodde det var ett skämt. Han lät meddela att de stänger kl 12 vilket är 1 timme tidigare än normalt. Han var väl så frustrerad och less på att jobba där så han lät stänga tidigare.

Datum för besöket: augusti 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack Mimmi L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Fregatten Pub & Restaurang tittade också på

 

Besökt Fregatten Pub & Restaurang? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt