Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
Boka i förväg
Varför ska jag boka på TripAdvisor?
  • Höjdpunkter och fullständig resplan för rundturen
  • Enkel onlinebokning
  • Bästa pris-garanti
Mer information
  
översatt av Google
De populäraste rundturerna och aktiviteterna i och i närheten av Malmö
från 29,40 US$
Mer information
från 39,60 US$
Mer information
från 253,20 US$
Mer information
Omdömen (229)
Filtrera omdömen
229 resultat
Medlemsbetyg
115
91
21
1
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
115
91
21
1
1
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 229 omdömen
Omdömet skrevs 26 mars 2018

Denna park ligger mitt i stan och är helt fantastisk och vacker att promenera runt i. Det kvittar vilken årstid det är för det är alltid lika spektakulärt och spännande att traska runt i parken.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Jacksonsweden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 december 2017

En park med många rum. Inte bara att promenera runt vattnet. Stora ytor för både vila och grillning.

Datum för upplevelsen: maj 2017
Tack Braintravelxxx
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 december 2017

Både djup grönska, stora öppna ytor och ganska mycket vatten för att vara i en stadspark. Måste ses om man är i Malmö. Platsen för den Baltiska Utställningen alldeles före 1:a världskriget.

Datum för upplevelsen: augusti 2017
Tack boin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 december 2017

Malmös största park som är väl värd ett besök. Många tycker om att jogga genom Parken. Uppträdanden/tillställningar brukar det vara på tallriken. En park som är värd en promenad om vädret tillåter.

Datum för upplevelsen: juli 2017
Tack 133kentg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 december 2017

Pildammsparken är ett måste varje gång jag är i Malmö, en fin sommardag och och långt promenad runt parket, Ev, en picknick.

Datum för upplevelsen: juli 2017
2  Tack XYl1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen