Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Rekommenderar”
Omdöme om Njutbar

Njutbar
Boka bord
2
fre 25/9
20:00
Rankad som nr 482 av 975 Restauranger i Malmö
Kök: Italienskt, Från Medelhavet, Skandinaviskt, Vinbar
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Lunch, Avhämtning
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 7 augusti 2020

Utmärkt service ! Oerhört trevlig och omtänksam personal . Passar perfekt för alla, familj, dejt m.m. Rekommenderar starkt!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack erzs_betkittih2020
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (90)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 90 omdömen

Omdömet skrevs 5 augusti 2020

Rekommenderar inte denna restaurang till någon. Hemsk service, bristfällig kommunikation, servitris som gick runt och prata i FaceTime och brydde sig inte om sina kunder - och otroligt smaklös mat. Gå INTE hit!!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack nathaliehC6377RN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 mars 2020 från mobil enhet

Beställde hem mat. 4 entrecote, medium, alla var well done. Via sin hemsida står det att man ska använda deras nya app. I telefon får jag info att de inte använder appen. Gick fort att få hem maten men var inte gott för priset på 199kr per person. Segt, senigt och feta bitar. Kommer aldrig beställa här igen. Ångrar att vi inte läste tidigare recensioner innan.

Datum för besöket: mars 2020
Tack Limtub
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 februari 2020 från mobil enhet

Detta var ett bra kvartersställe förut. Nu är det direkt vidrigt. Smutsigt och ofräscht med märklig personal. Åt bara vitlöksbröd och drack ett glas vin, kunde verkligen inte beställa något mer i den miljön. Bröden var brända och oljiga och jag ”åt om” dem hela kvällen trots att de inte alls smakade vitlök. Numera ett av Malmös sämsta hak...odiskade glas och ljuslyktor på borden som inte diskats på väldigt länge. Gå inte hit!

Datum för besöket: januari 2020
1  Tack 173ingelak
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2020

Toppengod fisksoppa. Mustig och välkryddad. Lagom stor portion. Tyvärr väldigt lite folk där. Värt ett besök.

Datum för besöket: januari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 573marianneg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Njutbar tittade också på

Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
 

Besökt Njutbar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt