Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 20:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Bra shoppingplats

Väldigt många affärer. Lätt att hitta parkering men mindre lätt att hitta runt bland butikerna ... läs mer

Omdömet skrevs för 2 veckor sedan
gunandersson4042
,
Helsingborg, Sverige
från mobil enhet
Fräsht Galleria. Här finns allt!

Luftig atmosfär och ändå många butiker. Trevlig stämning. När man som jag är ny i gallerian så hade ... läs mer

Omdömet skrevs 29 oktober 2018
TessSuez
,
Nacka, Sverige
Läs alla 353 omdömen
  
översatt av Google
Rekommenderade upplevelser i och omkring Malmö
från 29,40 US$
Mer information
från 128,10 US$
Mer information
från 45,30 US$
Mer information
från 18,70 US$
Mer information
Omdömen (353)
Filtrera omdömen
353 resultat
Medlemsbetyg
129
160
48
8
8
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
129
160
48
8
8
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1823 av 353 omdömen
Omdömet skrevs 26 mars 2018 från mobil enhet

Ett gigantisk och rörigt köpcentrum, lätt att gå bort sig om du inte har koll på utgångar etc. Alla intressen/smakinriktningar infrias.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Anders386
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2018

Emporia Shopping Center är vackert imponerande, kopia av en mindre Mall i Florida USA ! Bra med restauranger!

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack mariaboiardt
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018

När flera övriga fyrkantiga köpcenter i Malmö har problem med sin överlevnad och inte lyckas med att attrahera varken näringsidkare eller kunder lever det mjukt kurviga Emporia i högsta välmåga. Hela designen har en air av gedigen kvalitet och lyx omkring sig. Det påminner faktiskt något om designen av Kastrup Lufthavn.

Det är alltid mycket kunder och besökare i huset. Visserligen är det svårt att orientera sig fram till rätt affär på en gång, man får lov att gå några varv, och även rulltrappssystemet förvirrar, men som besökare står man ut med det. Det är värre med de ödsliga ytorna och raka linjerna på andra köpcenter i Malmö.

Takterassen är också ett fantastiskt plus och utsikten därifrån är fängslande.

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack 101Peter89
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 februari 2018 från mobil enhet

Tycker det är häftigt, enormt men samtidigt jobbigt. Känns som alla kör samma koncept gällande köpcenter. Köpcentret är stort och väldigt förvirrande. Man hittar i princip det mesta man söker men ändå inte allt. Foodcourten har en liten yta med tanke på antal restauranger. Finns inte så många hissar för personer med vagnar eller annat heller.

Datum för upplevelsen: januari 2018
Tack Amnah W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 februari 2018

Modernt, stort shoppingcenter - allt finns här. Inklusive en takterrass med vidunderlig utsikt. Och man når Emporia med hållbara transporter - buss eller tåg, det är också mycket bra. Stort, spektakulär byggnad både interiört och exteriört.

Datum för upplevelsen: december 2017
Tack Marie H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen