Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevlig kväll på Drumbar ”
Omdöme om Drumbar Lilla Torg

Drumbar Lilla Torg
Boka bord
2
sön 27/9
20:00
Rankad som nr 36 av 975 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 13 augusti 2020 från mobil enhet

Vi hade en väldigt trevlig kväll på Drumbar! Vi fick plats i deras ”Beer garden” som låg i innergården. Detta gjorde att vi kom bort från allt tjo och tjim ute på lilla torg denna lördagkväll. Servicen var bra, maten var bra och drycken var bra! Vi åt ostron till förrätt, vilket var väldigt uppskattat. Alla i sällskapet valde fish & chips till huvudrätt, vilken vi absolut kan rekommendera. Besöket var helt klart prisvärt. Hit kommer vi gärna igen nästa gång vi besöker Malmö!

Datum för besöket: augusti 2020
Tack simonloden
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (291)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 291 omdömen

Omdömet skrevs 28 mars 2020

Mysig uteservering där solen kom den sista timmen men med extra värme så var det inget problem. Bara engelskspråkig personal som kanske äldre tycker är jobbigt men servicen är fantastiskt. Återkommer för att pröva maten också men kommer nog inte bli besviken. Bra trots att det är på Lilla Torg som är Malmös ”inne-ställe” bland de yngre.

Datum för besöket: mars 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack BOF265
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 januari 2020 från mobil enhet

Ligger perfekt på Lilla torg, som i sig är mysigt. Genuint Brittisk atmosfär som förstärks av att personalen endast talar engelska. God mat och dryck. Missa inte Haggisen som är supergod.

Datum för besöket: januari 2020
2  Tack Backis63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2019 från mobil enhet

Ett kanonfint mysigt ställe, man blir väl omhändertagen av en trevlig personal' bra service och framförallt väldigt god mat, vi åt burgare och ribbs, gott

Datum för besöket: december 2019
1  Tack balbin100
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2019 från mobil enhet

Vi slank in för lunch en småkyligt lördag. Vi beställde saffransrisotto och en fish & chips. Under tiden tog vi vars en god drink medan vi väntade.
portionerna som kom ut var välfyllda och fantastiskt goda. Vi bytte tallrik efter halva så vi båda fick smaka. Priset var precis lagom för vad vi fick på tallriken. Vi var supernöjd av lunchen och återkommer gärna.

Datum för besöket: december 2019
2  Tack Kajsap71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Drumbar Lilla Torg tittade också på

 

Besökt Drumbar Lilla Torg? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt