Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysig Brittisk Pub”
Omdöme om Drumbar Lilla Torg

Drumbar Lilla Torg
Boka bord
2
fre 14/8
20:00
Rankad som nr 36 av 958 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Område: Gamla Staden
Omdömet skrevs 13 januari 2020 från mobil enhet

Ligger perfekt på Lilla torg, som i sig är mysigt. Genuint Brittisk atmosfär som förstärks av att personalen endast talar engelska. God mat och dryck. Missa inte Haggisen som är supergod.

Datum för besöket: januari 2020
2  Tack Backis63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (291)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 291 omdömen

Omdömet skrevs 28 december 2019 från mobil enhet

Ett kanonfint mysigt ställe, man blir väl omhändertagen av en trevlig personal' bra service och framförallt väldigt god mat, vi åt burgare och ribbs, gott

Datum för besöket: december 2019
1  Tack balbin100
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2019 från mobil enhet

Vi slank in för lunch en småkyligt lördag. Vi beställde saffransrisotto och en fish & chips. Under tiden tog vi vars en god drink medan vi väntade.
portionerna som kom ut var välfyllda och fantastiskt goda. Vi bytte tallrik efter halva så vi båda fick smaka. Priset var precis lagom för vad vi fick på tallriken. Vi var supernöjd av lunchen och återkommer gärna.

Datum för besöket: december 2019
2  Tack Kajsap71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 oktober 2019

God mat och deras innergård ger en lugnare miljö. Lite stressad personal men dom gör så gott dom kan.

Datum för besöket: maj 2019
1  Tack 625peter61
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2019 från mobil enhet

Inte så mycket folk ute en tisdag....
Vi hade bokat för ~20 pers. Fått meny på epost så vi kunde förbeställa.
Men.. vi hade fått fel meny. Kanske inte så bra MEN då kunde jag ist få in en bra Haggis.
Trevlig o leende personal som vanligt.
Kanonkväll fick vi.

Datum för besöket: september 2019
Tack 738ovek
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Drumbar Lilla Torg tittade också på

 

Besökt Drumbar Lilla Torg? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt