Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Väldigt goda napolitanska pizzor.”
Omdöme om Via Napoli

Via Napoli
Rankad som nr 31 av 1 026 Restauranger i Malmö
Prisklass: 76 kr - 381 kr
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Middag, Leverans, Uteservering, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Middag, Leverans, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 4 december 2022 från mobil enhet

Riktig känsla av Italiensk restaurang, högt tempo med full fart hela tiden. Fullsatt men lite hög ljudnivå. Vi åt napolitanska pizzor helt otroligt goda.

Datum för besöket: november 2022
1  Tack MariaB6577
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (1 008)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

1317 av 1 008 omdömen

Omdömet skrevs 5 november 2022 från mobil enhet

Tyvärr changserat totalt. Beställde pasta (dagens) som var uppvärmd men iskall i mitten. Gången tidigare glömde de bort en i sällskapets beställning. Pizzorna är fortfarande ok, men tusen gånger bättre på grannrestauranten La Nonina. Glassen är fortfarande Malmös bästa.

Datum för besöket: november 2022
1  Tack Q627DMhansl
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 9 oktober 2022 från mobil enhet

Fick erbjuden bord i deras inglasade uteservering när jag ringde och boka med min familj, vilket inte var sant !! Det var en öppen uteservering med vindskydd. Maten var under ok och vi frös ihjäl men killen som servera oss var toppen allt annat var dåligt.

Datum för besöket: oktober 2022
Tack valentinamG6013EG
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 26 september 2022 från mobil enhet

Trevlig personal. God mat och trevlig stämning. Vi var 5 personer sedan ändrade vi bokningen till 8, det var absolut inget problem. Pastan och tiramisu var super goda

Datum för besöket: september 2022
1  Tack TagridB
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 augusti 2022 från mobil enhet

Vi var idag ett sällskap på 11 personer som åt mat hos er! Förstår man italiensk mat och miljö då känner man sig hemma här. God stämning, mat, service och bemötande. Direkt när man kliver in i lokalen känns det som man landat på en restaurang i södra Italien. Bullrig mysig miljö med en trevlig och familjär service precis som det ska vara på en italiensk restaurang. Vi beställde både pizzor och pasta, alla i sällskapet var otroligt nöjda och vi kommer komma hit fler gånger! Vi avslutade besöket inne på deras gelateria som ligger vägg i vägg, fantastisk gelato och inredningen! Vi längtar redan till nästa besök!

Datum för besöket: augusti 2022
1  Tack ceciliasQ1033SA
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Via Napoli tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Via Napoli? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.