Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat och trevlig personal”
Omdöme om Via Napoli

Via Napoli
Rankad som nr 30 av 1 041 Restauranger i Malmö
Prisklass: 73 kr - 367 kr
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Frukost, Middag, Sent på kvällen, Leverans, Uteservering, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Middag, Sent på kvällen, Leverans, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 26 september 2022 från mobil enhet

Trevlig personal. God mat och trevlig stämning. Vi var 5 personer sedan ändrade vi bokningen till 8, det var absolut inget problem. Pastan och tiramisu var super goda

Datum för besöket: september 2022
1  Tack TagridB
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (1 012)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2024 av 1 012 omdömen

Omdömet skrevs 30 augusti 2022 från mobil enhet

Vi var idag ett sällskap på 11 personer som åt mat hos er! Förstår man italiensk mat och miljö då känner man sig hemma här. God stämning, mat, service och bemötande. Direkt när man kliver in i lokalen känns det som man landat på en restaurang i södra Italien. Bullrig mysig miljö med en trevlig och familjär service precis som det ska vara på en italiensk restaurang. Vi beställde både pizzor och pasta, alla i sällskapet var otroligt nöjda och vi kommer komma hit fler gånger! Vi avslutade besöket inne på deras gelateria som ligger vägg i vägg, fantastisk gelato och inredningen! Vi längtar redan till nästa besök!

Datum för besöket: augusti 2022
1  Tack ceciliasQ1033SA
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 augusti 2022

Möttes av ljuvliga dofter redan vid ingången, synen av dessertsortimentet fick det att vattnas i munnen ännu mer, men tyvärr blev jag proppmätt av en jättegod pastarätt, så nästa gång blir det efterrätt först!

Datum för besöket: augusti 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack C4454ZFpetras
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 augusti 2022

En totalupplevelse som nästan bara italienare kan åstadkomma. Ett sorl på Italienska mellan köket och servitörerna, luktar gott från stenugnen, ¨tvätt¨ hänger på en tvättlina i taket, interiören typiskt Italiensk med stolar, dukar mm precis som i Italien, vänliga uppmärksamma servitörer och servitriser som faktiskt vet vad de säljer och självklart är maten precis så god som jag minns den från förra gången jag var där och sist men inte minst många efterrätter att välja mellan inte bara de vanliga.

Datum för besöket: augusti 2022
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack Martin J
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 20 augusti 2022 från mobil enhet

Pastarätten som servitören presenterade som kockens rekommendation var tråkig. Den lilla portionen som serverades var torr och kändes inte fräsch. Det var endast några små musslor och knappt någon karljohansvamp.

Datum för besöket: augusti 2022
1  Tack Domells
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Via Napoli tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Via Napoli? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.