Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt kaos!”
Omdöme om Via Napoli

Via Napoli
Rankad som nr 31 av 967 Restauranger i Malmö
Prisklass: 7 US$ - 35 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Middag, Leverans, Uteservering, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Middag, Leverans, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs 5 augusti 2021 från mobil enhet

Ett härligt italienskt ställe med charm och lite kaos. Pizzorna är supergoda- pastan ok. Väldigt trevlig personal. Toaletterna var fräscha. Glasserian dörr i dörr är också värd ett besök efteråt.

Datum för besöket: augusti 2021
2  Tack alexandraeV3055JF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (938)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 938 omdömen

Omdömet skrevs 25 juli 2021 från mobil enhet

Vi har varit här flera gånger och även beställt hem. Alltid lika gott och fräscht. Miljön i restaurangen är underbar då den tar en till medelhavet.

Datum för besöket: juli 2021
2  Tack patriciamenger
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juli 2021 från mobil enhet

Supertrevlig restaurang utanför centrum, genuin mat dryck atmosfär. Många andra kallar sig italiensk restaurang och även tror sig vara det…..Detta är en italiensk restaurang !! Har varit här förut och kommer gärna hit igen.

Datum för besöket: juni 2021
3  Tack Jeppejeppsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2021 från mobil enhet

Mycket god pizza! Trevlig personal och atmosfär. Det känns som om man verkligen är i Italien när man är där. Tack till trevliga personalen.

Datum för besöket: juni 2021
2  Tack Curious48317132840
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2021

Vi gick in på via Napoli för att ta en pizza, där träffade vi bekanta och satt vid samma bord.
Pizzan var tyvärr väldigt tjock och degig, inte god som man förväntar sig när den är så dyr.
Personalen, speciellt kvinnan i kassan var extremt otrevlig och ohjälpsam, vi tilläts te.x. inte att dela notan, utan blev utskällda när vi ville göra det, vilket var ett problem för oss. Denna regel nämndes ej innan vi beställde.
Vi eller våra bekanta kommer aldrig att gå till via napoli igen efter detta.

Datum för besöket: juli 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
2  Tack Stamkund2
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Via Napoli tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 
Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Via Napoli? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt