Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg

“Middag”
Omdöme om Via Napoli

Via Napoli
Boka bord
2
sön 29/3
20:00
Rankad som nr 29 av 934 Restauranger i Malmö
Certificate of Excellence
Prisklass: 7 US$ - 35 US$
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Frukost, Leverans, Uteservering, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Middag, Frukost, Leverans, Uteservering, Bokningar
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Helt ok mat, känns hemmagjort. Intressant miljö. Mkt folk o snabbt tempo. Kostar en del, men ok för maten. Vinet är dock överpris på! Så, vill ni ha en känsla av familjeägd restaurang så får ni gå hit.

Datum för besöket: november 2019
Tack 735lanal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (870)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

26 av 871 omdömen

Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Superbra ställe med riktigt bra italiensk mat.
Atmosfären som att vara i en italiensk ristorante i Italien!
God mat, goda viner och trevlig service!

Datum för besöket: februari 2020
Tack ronnym505
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 februari 2020

Fin italiensk restaurang med många rätter på menyn. Åt : Linguine allo Scogliq pasta med skaldjur mycket gott. Därefter Cappucino allt till belåtenhet

Datum för besöket: februari 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Bibbi725
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 februari 2020

Personalen på ViaNapoli var mycket trevlig både innan besöket vid bokningen men framförallt när vi kom dit. Vi var ett stort sällskap och beställningarna blev kanske lite krångliga men personalen var så trevliga och roliga och fick oss att känna oss välkomna. Det var fint i lokalen med mysig inredning, lagom stort och stämningsfull livemusik. Maten smakade gott, alla var nöjda, och med den breda menyn fanns det något för alla. Prisvärt, trevligt och framför allt gott! Första besöket på ViaNapoli men absolut inte det sista.

Datum för besöket: februari 2020
Tack AC123123
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2020

Rekommenderar starkt! Bra service och super trevliga ägare. Min pojkvän är italiensk och kände sig som hemma. Magnifik mat, en upplevelse som måste göras om. Jag rekommenderar den här platsen för alla som vill känna sig som i Italien. Det var en av de bästa restaurangerna jag någonsin har ätit på!!!

Datum för besöket: februari 2020
Tack I7132CNjuliaj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Via Napoli tittade också på

Malmö, Skåne län
Malmö, Skåne län
 

Besökt Via Napoli? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt